Planten zijn hotter dan hot!

Jullie zullen het al wel gemerkt hebben op instagram. Planten en groen in huis is echt hot. Het is altijd al wel leuk geweest maar op dit moment zijn planten echt een grote trend.

Ik zie de mooiste maar ook ingewikkelste planten voorbij komen.

 

Zelf had ik totaal geen groene vingers. Ik had een paar cactussen in huis and that’s it. Mijn liefde voor planten is gekomen door instagram. Vooral Tatjana heeft echt fascinerende planten.
Wat ik dan ook onwijs tof vind! En als ik een plant wil en ik weet de naam niet dan vraag ik het altijd aan Amanda. Deze dames zijn echt wel een inspiratie bron! Haha.

 

  

Ook mijn eigen plantenverzameling begint langzaam te groeien. Ik heb al verschillende populaire planten in huis. Deze vind ik dan ook echt heel mooi! Ik vind het prachtig hoe elke plant weer een heel andere uitstraling geeft.

Ik begin het ook steeds interessanter te vinden hoe planten groeien en welke behoeftes ze nodig hebben.

Nu is het zo dat ik al een paar keer een super toffe plant ben misgelopen. Voor de Calathea bijvoorbeeld ben ik wel vier tuincentra’s afgeweest en kon ik helaas niet slagen.
Ik moest en zou deze knapperd in mijn huis hebben. Baal moment! Tot ik op het ShowUp event langs Greenlifestylestore kwam. Ik ben hun gaan googelen en ja hoor ze hadden hem op voorraad!
Maar hé een plant online bestellen… dat is best weird toch? Maar hier bieden ze hem met pot en al aan. Hoe tof is dat!

Dus uiteindelijk voor het eerst online een plant besteld, de Calathea! Ook nog voor een aantrekkelijke prijs ook nog. Dit geldt trouwens voor al hun planten.
De Calathea kwam binnen in een doos en er zat een kaartje bij met een beschrijving van de plant en hoe deze te verzorgen. Hoe leuk is dat! Ik vind het een geweldig concept omdat het je veel tijd en frustratie weghaalt.
Als ik opzoek ben naar een specifieke plant wil ik hem hebben en wel direct, haha. Ik wil niet tientallen tuincentra’s afstruinen en dan vaak dikke pech hebben omdat hij niet te vinden is. Ik ben blij verrast en mega blij met de Calathea.
Het is voor mij een toegevoegde waarde in huis. De plant heeft een prachtig blad en is ook nog eens lucht zuiverend. Hij staat nu te shinen in de badkamer!

Bestel hem hier!

 

2 Comments

  1. Dit thema vind ik natuurlijk heel erg leuk!! En wat lief dat je mij in je blog noemt! Door dat jij die plant vroeg aan mij had ik m dus zelf ook gekocht!! Leuk dat je er nu ook eentje weg geeft!! Calathea’s zijn niet makkelijk vind ik, wel ontzettend mooi ??

    • Ayla

      Ja tuurlijk. Het is zo! hahah. En ik moet zeggen. Ik heb nu al een tijdje in huis dat het me erg goed afgaat. Ik vind dat de plant zelf goed aangeeft wat hij nodig heeft!

totop