Fleur

Hi allemaal!

 

Vanaf april 2018 ben ik één van de gastbloggers bij Happy Ayla. Super tof! Interieur is namelijk mijn passie en ik vind het heel leuk om te schrijven, hoe leuk is het als je met blogs ook nog eens andere kan inspireren. Althans, dat hoop ik dan!

Ik ben Fleur (1992), het gezicht achter het Instagram account @zwartwitgroen. Ik woon samen met mijn vriend en onze drie kinderen in ons zwart wit groene jaren ’70 huisje dat gelegen is in de vestingstad Muiden, onder de rook van Amsterdam. Ik werk 32 uur in de week als juridisch secretaresse bij het leukste advocatenkantoor van Nederland dat gespecialiseerd is in technologie, media en communicatie.

Op 1 april 2016, nee het was geen grap, tekende we het koopcontract van onze woning en diezelfde dag nog ging de sloophamer door het huis. De benedenverdieping en de eerste verdieping hebben we helemaal gestript en opnieuw opgebouwd. Tijdens het slopen kwamen we van alles tegen en vielen we van de ene in de andere verrassing. Desondanks de tegenslagen hebben we uiteindelijk een droompaleis van ons huisje weten. De woonkamer, keuken met kookeiland, badkamer, toilet en slaapkamers zijn volledig gerenoveerd. Afgelopen maand zijn bijna alle raamkozijnen en de voordeur vervangen voor kunststof en HR++ glas en we hebben net akkoord gekregen op onze vergunningsaanvraag voor de dakkapellen op de tweede verdieping aan de voor- en achterzijde. Nog genoeg te doen en dromen zat.

Kenmerkend aan ons interieur is de voorliefde voor planten, de kleuren zwart wit en groen en de Scandinavisch stijl gemixt met vintage en stoere meubels en accessoires. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe items, design producten en kringloopgelukjes. Ik kan me uren bezig houden met webshops uit te pluizen, op marktplaats rond te neuzen en blogs lezen over interieur en planten.

 

Veel leesplezier en liefs, Fleur

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.
totop