Jasmin

Even voorstellen…

Ayla heeft mij gevraagd om af en toe een gastblog te schrijven voor haar blog. Dat vind ik een hele eer en doe ik met veel liefde en plezier.

 

Allereerst even een klein stukje over mezelf. Ik ben Jasmin (27), ook wel bekend als: @jassie_at_home. Zelfs mijn vrienden noemen me af en toe zo!

Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met mijn spulletjes in huis. Soms kan ik alles verplaatsen…om het driekwart van de tijd daarna allemaal weer terug op dezelfde plaats te zetten.
Want het stond toch eigenlijk helemaal niet zo verkeerd! Maar het is een manier om mijn hoofd even helemaal leeg te maken en ik krijg er echt energie van.

Ons interieur omschrijf ik altijd als landelijk, met een Scandinavische twist en een vleugje vintage. Ik vind het vooral belangrijk om bij mezelf te blijven.
Als iets op dat moment ‘hip’ is en het spreekt me aan, probeer ik het altijd op mijn eigen manier terug te laten komen in ons interieur. Een huis moet persoonlijk zijn en eigen. Dat probeer ik altijd vast te houden.

Ik hoop dat jullie zullen genieten van mijn stukjes op de leuke blog van Ayla en dat ik jullie een klein kijkje kan geven in mijn huis.

Tot snel!

Lieve groetjes,

Jasmin

 

 

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.
totop