Nanda

Hallo lieve lezers,

Ik ben Nanda, 22 lentes jong, afgestudeerd verpleegkundige en sinds kort import inwoner in Brabant.

Ik ben zelf geboren en getogen op het Groningse platteland, tussen de weilanden met alleen stilte, rust en wat dieren om mij heen.
Voor de liefde verhuisde ik 250 km verderop. Waar wij in het mooiste dorpje van Brabant een mega gedateerd huis kochten maar wel met ontzettend veel mogelijkheden. Samen met mijn eigen Bob de Bouwer (mijn vriend heeft een eigen bouwbedrijf) ging ik het avontuur aan en verbouwden wij samen het hele huis in zeven maanden tijd tot ons droomhuis.

Ik ben gek op het stylen, inrichten en gezellig maken van ons huis. Daarnaast ben ik net als bijna iedere vrouw net zo veranderlijk als het weer in Nederland. wat betreft het inrichten en veranderen er vaak dingen.

Ik hou van lichte tinten, wit, naturel en pastelkleurtjes en deze zijn dan ook terug te vinden in ons interieur. Daarnaast heb ik niet echt een vaste hobby maar gaat alles in fases, een fase dit en een fase dat.

Diy projectjes vind ik altijd erg leuk maar dan moet het wel in één keer lukken (haha) ;).

Verder ben ik een echte kletskous, meestal net iets te enthousiast en gek op nieuwe uitdagingen. Gastblogger worden bij Happy Ayla is er zo eentje, hartstikke leuk en ook een tikkie spannend.

Gelukkig mag ik graag schrijven en mag ik dit nu doen over ons eigen huis en mijn ideeën, ik zou zeggen be prepared! Ik hoop jullie te kunnen inspireren en mee te nemen in de dingen waar ik blij van word.

 

 

Liefs, Nanda

 

 

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.
totop