Gastblog Nienke: Kersttafel met gold details!

STYLE JOUW KERSTTAFEL met GOUDEN DETAILS.
YEY! Over een paar dagen is het alweer kerst!
Tijd om alvast wat inspiratie op te doen voor een mooie en sfeervolle tafel voor het kerstdiner.

 

Kerststress? HO HO HO eens even! Ik laat je hieronder zien hoe mijn tafel eruit ziet voor dit jaar, misschien heb jij er wat aan?! Dit jaar vieren we voor het eerst kerst in ons nieuwe huis. Dus aan mij om de tafel te stijlen.

Zelf vind ik het super leuk om de tafel mooi te dekken. Met de kerst mag het allemaal iets uitbundiger dan wanneer je normaal bij het eten de tafel dekt. En eigenlijk maakt het ook niet uit hoe je de tafel dekt, want het gaat om het gezelschap wat er zit! Veel belangrijker.. maar toch. De keuzes van kleuren aan tafel is niet voor iedereen hetzelfde, want kleuren zijn persoonlijk.

Goud, zwart, wit en grijs zijn bij mij de basiskleuren, je kan er van allerlei kleuren zelf aan toevoegen. Daardoor vind ik dat deze kleuren ook makkelijk zijn bij het stijlen van de tafel of je interieur. Met name goud zorgt voor warmte in het geheel. Het sprankelt en straalt luxe uit. Een rustige en stoere basis aan tafel.

 

De placemats zijn grijs en van vilt. De riempjes waar het bestek onder ligt maken het stoer. Tussendoor wat kleine kerstversieringen om de tafel wat levendiger te maken. De grijze vilt kerstboompjes dienen er eigenlijk voor om een servet in te rollen, deze heb ik gebruikt als houder waar de namen op staan van mijn tafelgezelschap. Bloemen of een tak heb ik altijd op tafel staan, dit maakt het gezellig en helemaal af. Door deze kleine dingen toe te voegen, kan je altijd een ander thema bedenken voor op tafel.

 

CELEBRATE special moments with PEOPLE you LOVE

Als laatste wat super leuk dat ik deze blog mocht schrijven voor de website van Happy Ayla. En natuurlijk helemaal leuk dat jullie de moeite nemen om mijn blog te bekijken. Dankjewel hiervoor! Benieuwd naar jullie reacties! Ik wens jullie fijne feestdagen, en een gelukkig en gezond 2018!

Wil je meer van Nienke zien?

Check haar instagram; nienkedrent

 

totop