Oelalala: Little-box.nl review!

Hi, all!
Hier een blog over www.little-box.nl !

Ik mocht een little-box ontvangen en uit testen. En een eerlijke review erover schrijven. Nou daar komt ie hoor!

 

Ontvangst: Het doosje ziet er niet spectaculair uit. Ze hebben hun mooie logo erop gedaan als grote sluit sticker. Netjes verzorgd! (Gewoon goed zo, liever de aandacht naar de items)

Opening: De doos is gevuld met een soort strooi en alle items zijn netjes verpakt. Ik moest wel even graaien, haha. Toen ik de items eruit haalde dacht ik eerlijk gezegt ooh-is dit alles. Haha.

Uitpakken items: Dat maakt het dubbel en dwars waard! Er zitten drie mooie items in de doos. Een gouden vos beeldje. Een roomspray velvet groen. En een mooi waxine licht houdertje. Mijn kleuren zijn echt groen, blauw, en goud. Dus ik ben echt mega blij. De items stralen luxe uit.

 

Wat ik mis in de doos zelf zijn kleine kaartjes met informatie over de items. Er zit een kaartje bij dat je informatie op de site kan vinden. Maar hoe leuk zou het zijn als je kleine kaartjes bij in zitten met korte informatie. Designer en waarvandaan bijvoorbeeld.

De items die erin zitten zijn super mooi en waar voor je geld.

Ik ben erg nieuwsgierig naar de volgende boxen. Zelf heb ik voor 3 maanden besteld. Het loopt daarna automatisch af! Ik heb het besteld omdat ik deze box echt heel leuk vond. En hoe leuk is dat als je elke maand verrast word met interieur items!

De kosten; Voor 3 maanden betaal je 66 euro incl. bezorging! Dat komt neer op 22 euro per maand. Deze maand zat er een waarde van 46 euro excl. verzending!
Nogmaals vind ik de items echt heel gaaf. Ze kijken echt wat er hip en hot is op de markt1
En hoe tof is dit! Je kan ook een cadeau kaart kopen! Of er een cadeau doen aan iemand! En je little-box loopt gewoon af of is een malig! Ze zijn nog niet zo lang gestart met de box. Als er een langer abonnement komt zou ik die zeker aangaan! En wil je een van de items los shoppen, geen probleem! Dat kan gewoon via hun shop: www.little-box.nl
Wil je er een bestellen of proberen. LETS DO IT!
Bestel hem HIER! 

 

 En neee ik heb echt alleen deze box gekregen. De volgende bestel ik zelf. Want ik ben echt mega enthousiast =)

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.
totop