Francisca: Onze badkamer…!

Onze badkamer

Als ik gek werd van de verbouwing in huis, dan ging ik in de badkamer staan, die was af!

Mijn badkamer… dit is de enige ruimte die wij niet hebben aangepakt voor we gingen verhuizen 2 jaar geleden.

Hij was bijna nieuw, af en netjes en het was het plekje waar ik tot rust kwam toen het gruis me om de oren sloeg tijdens de verbouwing. Hilarisch en ik denk er nog vaak aan als ik sta te douchen.

Weliswaar hebben we de inrichting van de badkamer zelf niet gekozen, maar blij ben ik er zeker mee! Qua aankleding valt er altijd veel te maken naar eigen smaak en dat heb ik uiteraard gedaan.

Wat ik zo heerlijk vind aan deze ruimte, is dat de vloerverwarming altijd op standje sambal staat. Vooral s ’morgens is dat heerlijk wakker worden. Nooit koude voeten en de hele ruimte is lekker warm. Heel functioneel is de grote wastafel, het is een meubel met strakke afwerking en lekker ruim. De douche is werkelijk goddelijk, wij hebben er een nieuwe douchekop opgezet van Grohe.

 

Het kleed is van HK Living, ik vind het mooi dat deze zo afsteekt op de donkere vloer. De wasmand is van Ferm Living. Ik word zo vrolijk van deze print en de leren handgrepen geven er een stoere tint aan.

Groen! Zoals in mijn hele huis, staan ook in deze ruimte planten. De plantjes bij het raam maken de rechte lijnen in de badkamer speelser. En door de vochtigheid groeien ze goed!

Als ik iets moet noemen wat ik mis in onze badkamer, dan is het een bad. Wie weet gaan wij deze nog bouwen op zolder, waar wij zelf slapen. Mijn zoontje van 4 jaar vermaakt zich nog prima in het babybadje, hij mist het niet. Maar zelf lijkt het me heerlijk om dat stukje Me-time te hebben.!

 

Wil je meer zien van Francisca? Check haar instagram! www.instagram.com/interior_by_fran

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.
totop