Jasmin: Badkamer inspiratie!

BADKAMER INSPIRATIE

Ha allemaal,

Maart ik krijg altijd al een beetje de lentekriebels in deze maand. Maar het voorjaar is nog ver weg en dat kunnen we merken aan die winterse temperaturen. Wat wel fijn is van de koude wintermaanden is een heerlijke badkamer waar ik kan wegdromen in een lekker warm bad in een botanische sfeer. Uuh, die badkamer heb ik en dat lekkere bad ook, maar die botanische sfeer daar ontbreekt nog het een en ander aan.

 

Zoals jullie wellicht weten wonen wij nu anderhalf jaar met veel plezier in ons nieuwbouwhuis. Inmiddels is de benedenverdieping naar ons zin, natuurlijk zijn daar ook nog wensen maar ik voel me helemaal thuis in onze gezellige woonkamer en heerlijke keuken. De volgende kamers om aan te pakken zijn de slaapkamer en badkamer.

 

Instagram is voor mij een erg belangrijke inspiratiebron en tussen de prachtige feeds die ik volg kom ik regelmatig hele mooie badkamers tegen die deze botanische sfeer op en top hebben.

Zo heeft Conny (@huisvanhees) een heerlijke badkamer. Zij heeft een hele stoere sfeer gecreëerd door een mooie combinatie te maken van steen strips met donkergrijze tegels, hout en planten. Vooral haar badkamermeubel vind ik te gek. Praktisch, maar toch heel stijlvol en wat een mooie afwerking van de kraan in de muur met steen trips.

Eén van mijn favorieten is toch wel de badkamer van Sandra (@finntage). Zij laat zien dat je met niet zoveel ruimte, toch een hele fijne en stijlvolle sfeer neer kan zetten. En wat een heerlijk licht in deze ruimte, waardoor ze een walhalla aan planten kan laten groeien. Soms zie ik mezelf stiekem al helemaal liggen in haar bad, waarbij mijn handdoekje over dat veel te toffe houten bankje ligt. Een bron van inspiratie. Helaas heb ik niet zoveel licht in de badkamer, maar wellicht is dit op te lossen met een paar mooie nep planten? Hihi…in mijn gedachten droom ik alweer verder…

Maar ho, stop! Ik ben nog niet klaar met mijn inspiratie. Want wat dachten jullie van de badkamer van Chantal (@wonen_bij_chantal)? Wat ontzettend gaaf dat zij van zo’n simpele, witte basic badkamer zo’n stoere ruimte heeft weten te maken. Ook bij haar is weer heel veel groen terug te vinden, en hout en donkergrijze accenten…uuh oké volgens mij is één ding wel duidelijk wat ik het liefste zie in een badkamer: donkere kleuren in combinatie met wit, veel groen en houten accenten. Oké, ik ben er aan uit…nu de uitvoering nog!

 

Ik ga even verder met inspiratie opdoen en wegdromen in een heerlijk warm bad. Want oké, onze badkamer is dan nog verre van af…niets houd mij tegen om na een dag hard werken lekker te ontspannen in een warm bad.

Zie ik jullie volgende maand weer terug bij weer een nieuwe gastblog? En als je de interieur ontwikkelingen van ons huis wilt volgen, dat kan via mijn IG @jassie_at_home.

Lieve groetjes,

Jasmin

totop