Nanda: Tijd voor lente shoppen!

Tijd voor lente shoppen.

Hoera het is april en op de planning staan stijgende temperaturen en zonnestralen. Ondanks dat ik in december al had besloten dat het lente werd in huis is het nu echt dé tijd voor frisse make-overs en nieuwe items.

Tegenwoordig leven we in een tijd van online shoppen, “klik klik klaar en betalen maar”, maar wat is er nou leuker dan echt winkelen, producten in je handen houden, leuke items scoren in gezellige zaakjes en met een heerlijk gevoel terugkijken op een leuke dag.

 

Vandaag ga ik jullie dus blij maken met zo’n winkeltje, een klein zaakje in Waspik en een absolute topper op mijn favorieten lijstje. Het sfeertje is zo gezellig, het staat kneuterig vol met de leukste woonaccessoires en cadeau ideeën en eigenlijk kan je er haast niet naar binnen gaan zonder er met iets leuks uit te komen.

  

Het winkeltje heet “Stuff en co” en zit komende mei drie jaar gevestigd op het dorpsplein van Waspik (Brabant). Het wordt gerund door twee gezellige dames die niet schromen om je te helpen met de zoektocht naar de perfecte items. Wat mij groot fan maakt is dat ze veel spullen van het merkje Zusss verkopen, daarnaast zijn er ook allerlei andere merkjes te vinden en wisselt de collectie regelmatig.

Door het wisselende assortiment en de styling in de winkel is er altijd wel iets leuks te vinden voor jezelf, een vriend/vriendin, of wie dan ook. Als het een cadeautje is dan pakken de dames het op een superleuke manier voor je in zodat het echt een feestje is om weg te geven. En als je dan moe bent geworden van het shoppen, dan strijk je even neer op het terras voor een kop koffie en geniet je even een moment van de Brabantse zon.

 

Omdat het winkeltje kleinschalig is en zo gezellig ingericht maakt het dat ik er graag even naar binnen loop (niet te vaak, want het kost mij altijd geld), ik ben persoonlijk niet zo van de massale winkels en ik verdrink dan altijd in wat er te bekijken valt, klein maar fijn zeg ik altijd maar, en vooral de sfeer in een winkel vind ik erg belangrijk. Mocht je toch liever online shoppen of is het mooie Brabant net even te ver rijden dan kan je bij Stuff en co ook nog via de webshop winkelen, dat doe je via hun site www.stuff-co.nl of kom gezellig langs: Raadhuisstraat 8b 5165 CH Waspik

Thank me later 😉

Liefs Nanda

www.instagram.com/huisje.in.brabant

PS. more inspo:

 

 

totop