Andrea: Webshop owner Livinghip!

De webshop Livinghip.

livinghip.nl

Een webshop beginnen, dat had nog heel wat voeten in de aarde! Er komt best veel bij kijken, niet alleen maar leuk inkopen doen natuurlijk  🙂

Waarom ik een webshop ben begonnen is vrij simpel, het leek mij super tof om mooie fairtrade merken te combineren met handgemaakte items van creatievelingen. Doordat ik zelf macramé wandkleden maak weet ik uit ervaring wat er bij komt kijken voordat een mooi item af is.

 

Nu, een paar maanden verder zijn we nog steeds volop in ontwikkeling. We bloggen sinds kort (ik, en een aantal gastbloggers) en besteden veel aandacht aan fair trade. Wat ik belangrijk vind is dat de artikelen met zorg zijn gekozen en gemaakt. Eerlijke prijzen en altijd het welzijn van mens en natuur voorop. Neem het merk Yoshiko home bijvoorbeeld. Dit mooie merk heeft net als ik een betere wereld voor ogen. Ze doen daarom uitsluitend “zaken” met fabrieken die hun filosofie nastreven. Geen kinderarbeid of werken onder dwang. Een eerlijke prijs voor de werknemer en gever. Het meeste van hun items laten ze maken in Azië.

 

Maar ook van Nederlandse bodem voeren we mooie merken. Een daarvan is K’willem in huis. Dit merk is tot stand gekomen door de unieke samenwerking tussen dochter ( Esther ) en vader (Willem). Esther ontwerpt en Willen creëert samen met anderen het product. Inmiddels zie je dit mooie merk steeds vaker in bladen zoals de VTwonen en Home & Garden.

 

En zo zijn de stone kettingen van creatieveling Ilona een regelrechte hit in de shop! Al in menig huis is de stone ketting van Ilona een mooie eyecatcher. Ilona maakt elke ketting helemaal zelf met de hand. Er zitten dus uren handwerk in een ketting. En juist dat vind ik mooi, wil ik graag delen met anderen!

Ik zou zeggen, kom eens een kijkje nemen!

Liefs, Andrea

 

www.instagram.com/andrea_groot

totop