Anne: Slaapkamer dingen

Terwijl ik deze blog schrijf, in plaats van nog een dag voor me uit te schuiven denk ik nog steeds, wat moet ik vertellen over mijn slaapkamer?

 

Jullie weten hoe het er nu uitziet. En ik ben totaal niet tevreden nog ermee, het is vrij leeg en ik vind het te blauw door de grijs blauwe kleuren! Het is allemaal net af. Maar het kriebelt toch heel erg om er voor de winter weer een frissere wittere kamer van te maken, uiteraard blijft de verf op muren zitten, die Marrakesh is de beste uitvinding ooit, zo mooi!

 
Maar qua bekleding, beddengoed en meubels mag er van mij wel wat anders. Wat lichter beddengoed, de nachtkasjes wil ik anders want die kleur begint me tegen te staan. Het maakt het allemaal nog blauwer. En het is toch te standaard voor me, echter wordt het nog wel een dingetjes om dat aan Yoerian te vertellen. Die vind het fijn om eindelijk een normaal nachtkastje te hebben. Ze waren ook best duur, dus ik wil er wel nog wat voor terug krijgen. Of iets nuttigs meedoen, misschien dat ze maar een laagje verf moeten krijgen.
 
Ik heb een hele hoop mooie spullen van by bazz gekregen om te fotograferen in huis, ik denk dat er wel het een en ander daarvan naar de slaapkamer gaat.
Dit is dus hoe mijn hoofd werkt ik bedenk al van alles, maarja nieuw beddengoed.. een potje verf, het zijn allemaal best weer grote uitgaven. Dus het laat al een tijdje op zich wachten. Ik ben beneden wel weer druk bezig geweest, de keuken raakt af en alles krijgt een vaste plek.
 
Ik vind het sowieso in de winter vaak fijn om in een lichte omgeving te zijn, de dagen worden weer korter dus meer licht in huis is fijn. Ook komen lekker de plaids weer uit de kast en de kaarsjes staan weer elke avond aan! De donkere slaapkamer/beddengoed was heerlijk in de zomer, wij liggen er altijd op tijd in, en dan is het samen met onze luiken lekker vroeg donker in de slaapkamer. En verandering moet er zijn toch!
Dus tot snel met een nieuwe slaapkamer-look! Doen jullie dit ook vaak veranderen voor een nieuw seizoen?
Wil je meer zien van Anne? www.instagram.com/anne_kohnke
totop