Gepersonaliseerd cadeau; Hood and wood!

We kennen allemaal al mooie prints met ons woonplaats, een plaats waar jij een herinnering hebt ervaren of een plekje wat jou gewoon dierbaar is of nooit wil vergeten. Hood and wood maakt dit nog een stukje specialer een gepersonaliseerd cadeau! Met hood & wood kan jij je mooie stad, plaats of land op een houten kaart laten graveren. Dit maakt hood and wood zo uniek.

 

 

 

Hood and wood lasert jouw plaats in het hout dus alle details zijn scherp zichtbaar. Een echte eyecatcher is huis! Voor jezelf of geweldig om een gepersonaliseerd cadeau weg te geven! Het ontwerpen van een eigen houten kaart gaat simpel en gemakkelijk via de website www.hoodandwood.com je kan zelf een plaats intypen en dan komt de plaats al naar voren. Het systeem werk gebruiksvriendelijk en je kan ook nog eens de locatie marker toevoegen. Zelf schuif je wat je precies in beeld wilt hebben. En dan kan je deze vastleggen en bestellen. Easy peasy!

 

 

Tibbe is de eigenaar van hood and wood en ik heb hem een paar keer gesproken. Hij spreekt vol passie over zijn houten wanddecoratie! Dit maakt hood and wood ook zo uniek. Hij is overal persoonlijk bij betrokken. En natuurlijk denkt Tibbe ook om het milieu wat onwijs goed is. Ze planten voor elke bestelling die hood & wood ontvangt een nieuwe boom #gogreengoals. Zo overcompenseren ze het hout wat gebruikt word voor de gemaakte kaarten. Dus je kan met een gerust hart een kaart bestellen. En dan draag je ook nog een steentje bij aan het milieu, dubbelwinning!

Mijn bestelling kwam binnen en vond het direct al leuk. Speciaal voor jou gemaakt staat op de doos! Ik heb gekozen voor ons huidige woonplaats; Wormer! Zou jij voor je woonplaats kiezen? Of zou je voor een andere toffe hotspot gaan? Of de plek die voor jou speciaal is? Let me know!
Of zou jij liever zo’n gepersonaliseerd cadeau weggeven?
Cant wait to order! i snap!
Gebruik de code: ‘HAPPYHOODANDWOOD’ en shop je eigen hood and wood houten wanddecoratie met 20% korting!
totop