Ons perfecte nachtkastjes van Meubelpartner

Ons zoektocht naar nachtkastjes. Tjaaa net als alle andere meubels zijn nachtkastjes net zo’n item dat ik alles bijna niet mooi, goed of leuk genoeg vind. Al snel vind ik nachtkastjes saai of te robuust. But we find him!

Ik zocht witte nachtkastjes Scandinavisch en met hout. Wat bij ons huis past en bij ons beauty van een nieuwe slaapkamer! Ik heb echt uren lang het internet gesurfd zonder resultaat al voordat we ons slaapkamer een make over gingen geven. Toen de slaapkamer eenmaal geverfd was en er hingen mooie posters op de muur. Kwam ik op de website van meubelpartner.nl terecht. En zei hebben echt een ruim assortiment! Hier werd ik mega vrolijk van want mijn killer item nachtkastje stond er dus ook tussen. #HappyAyla

Besteld! Ik was mega blij dat de nachtkastjes binnen kwamen, al was het een karweitje op ze in elkaar te zetten alà 30minuten hahah #not maar het is het waard! Ruime lades en het design is super super mooi! Zoals je ziet vind Snowie hem ook lekker zitten! Wil jij ook nachtkastjes inspiratie op doen? Check dan even: Nachtkastjes. Ik weet zeker dat zo ook voor jouw het perfecte nacht kastje hebben. Of je nou voor robuust, zwevend, stoer, of minimalistisch gaat ze hebben een groot assortiment!

Wit en en Scandinavisch! Het is goed gelukt. Dit artikel heb ik in samenwerking met meubelpartners.nl geschreven. Ze kwamen ook echt precies op het juiste moment in beeld <3

totop