Stokke Tripp Trapp stoel een stoel voor het leven.

De Stokke Tripp Trapp stoel: in mijn vroegere carrière als pedagogisch medewerkster en gastouder aan huis bij een gezin was ik al enigszins bekend met het merk Stokke. En vooral weet ik dat de Tripp Trapp stoel een onmisbare stoel is in een mommy to be leven. Zo is deze samenwerking met Stokke dan ook een perfecte aansluiting bij ons als gezin!

De Tripp Trapp stoel van Stokke die mee groeit met je kindje een stoel voor het leven.

Wat ik al aangaf ik heb al eerder kennis mogen maken met een Tripp Trapp stoel van Stokke en heb hier goede ervaringen mee. En nu mochten wij zelf een Tripp Trapp stoel uitzoeken met een mooie Newborn Set erbij! Hoe fijn is het om direct je kleintje als gezin aan tafel te hebben. Ik zie ons al helemaal zitten aan het avond eten en de kleine in haar mooie Newborn set aan tafel. Wellicht zal dat niet altijd gebeuren, hoor andere moeders nu al heel hard lachen, yes right Ayla. Maar deze bubbel voelt lekker, haha!

Wat ik onwijs fijn vind aan een Stokke Tripp Trapp stoel is dat je hem vanaf baby tot zeker kleuter kan gebruiken en wellicht daarna ook nog. Je schaft de basis stoel aan en je kan hem daarna blijven ‘upgraden’:
– New born set
– Baby set en bijvoorbeeld het tafelblad
– Daarna zonder set
Wat fijn is dat Stokke ook lekkere zachte kussentjes heeft ontworpen die je er vanaf de Babyset al in kan bevestigen, easy!

Wij kozen voor een de kleur beukenhout naturel omdat het een neutrale tint waarmee je alle kanten op kunt en met handige en verschillende accessoires pimp je de stoel al snel op. Het mooie design van de Tripp Trapp blijft ook tijdloos en stijlvol in je interieur.

tripptrapp

Wat mega handig is dat Stokke blijft vernieuwen en meedenken. Zo hebben ze pas geleden de Storage gelanceerd. Een heel handige opberger voor musthaves bij de maaltijd. Zo heb je altijd een slabber, smoelenpoetsers of bestek bij de hand. Later kan er natuurlijk makkelijk teken spullen of speelgoed in gedaan worden. En wat heel nice is hij kan gewoon mee in de vaatwasser! Een kind uhhh mama kan de was doen ;).

Welke kinderstoel heb jij of hoe ervaar jij een Stokke Tripp Trapp stoel?

Ik schreef eerder een artikel over mijn 5 favoriete baby webshops lees hem hier: www.happyayla.nl/favoriete-baby-webshops-top-5

totop