Modern design meets comfort bij Meubols

Als je van modern design houd, betaalbaar en comfort ben je bij Meubols aan het juiste adres. Meubols kiest met zorg hun assortiment uit, je vind in hun webshop alleen meubels met Nederlandse, gerenommeerde meubelmakers en handelaren die bekend staan om kwaliteit. Het moderne design vind je overal terug ik licht een paar items uit!

Aluvia lamp


Een prachtig item met een modern design, de lamp heeft een speels effect. De collectie lampen is betaalbaar en gemaakt van milieu vriendelijke materialen. Hij is van het Deense merk: UMAGE en geeft een echte scandi sfeer met de mooie vormen die hij heeft. Je krijgt hem in een fantastisch mooie verpakking en je kan hem eenvoudig in elkaar zetten. Handschoentjes bij geleverd, chique de friemel!

De high five chair
Mega unieke naam, niet? Het modern design van de stoel ziet er heerlijk comfortabel uit. En is bekleed met velvet stof. Daardoor heeft de stoel een zachte afwerking en zit ook een zacht aan de billen! Hij geeft een heerlijk thuis gevoel en geborgenheid vanwege het design dat in de rondte is gemaakt. Ik zie mezelf hierin wel zitten. Ze zijn in diverse kleuren leverbaar maar blauw is toch wel mijn favoriet!

Flusso – houten eettafel


Jullie weten dat er in huizen Happy Ayla absoluut geen ronde eettafel in komt, vind ik zelf onwijs jammer. Maar voor Martijn is het een no go. Ik vind het juist een sfeermaker daarom kies ik hem lekker uit voor op mijn blog, wegzwijmelen. Maar over deze modern design eettafel: Hij is mooi rond van vorm wat natuurlijk een enorme trend is maar heeft ook een linoleum blad en dat is fantastisch dat voelt heerlijk zacht en glad aan.

Woonbeton op maat


Wat bij Meubels zo uniek is dat ze zelf ontwerpen maken met woonbeton. Van schalen tot keuken aanrechtbladen gemaakt van beton. Ook aan verschilellende accessoires is gedacht mooie lampen of decoratie zoals huisjes of onderzetters wat je styling in huis zo een tikkeltje stoerder kan maken. Het assortiment van woonbeton shop je hier: Woonbeton.

totop