Gastblogger Francisca

Lieve mensen, wat supertof dat ik mag bloggen voor Happy Ayla!

Hieronder zal ik me even voorstellen.
Ik ben Francisca en ik woon in Oldenzaal met mijn hubby, ons zoontje (3) en poes Spekkie. We hebben een licht en ruim huis, liefde hiervoor!

 

 

Zelfs op een donkere dag kan ik fijn foto’s maken. Hiervoor woonden we 9 jaar samen in een kleine eengezinswoning in Hengelo. Toen mijn zoon 1 jaar was, besloten we met het oog op de toekomst een groter huis te kopen. Het werd een uitgebouwde 2 onder 1 kapwoning in het gezellige Oldenzaal. Sinds we dit huis hebben, is mijn liefde voor interieur gegroeid. Supergaaf om alles vanaf de basis naar eigen smaak in te richten!

We kozen voor een Scandinavische inrichting met natuurlijke accenten. En ik vind dat planten en bloemen echte sfeermakers zijn, dus deze zie je ook flink terug in mijn interieur!

Uiteraard moest mijn zoontje ook een eigen plekje hebben. Dat is gelukt en hij mag niet klagen (doet ie ook niet, scheelt). Ik geniet elke dag van mijn woonkeuken, ensuitekast, overkapping en hangstoel.
Mijn inspiratie haal ik vooral van Instagram, woonbladen en Pinterest. Het kriebelt altijd om te experimenteren en te veranderen. Mijn vent wordt er weleens niet goed van haha!
In daily life ben ik buurtbeweegcoach en verbind ik sport als middel aan kwetsbare groepen. Heeft niets met interieur te maken, maar wel met creatief oplossend denken en mensen enthousiast krijgen.
Ik heb zelf altijd veel gesport in mijn leven en maakte hiermee altijd lekker mijn hoofd leeg. Turnen, sportief paaldansen en aerial silks en ik heb ook altijd veel lesgegeven. Op dit moment doe ik nog regelmatig een dansje aan de paal. Serieus.
Naast mijn liefde voor interieur heb ik een andere liefde: chocola. Ik eet ELKE DAG een stuk chocola. Durf mezelf verslaafd te noemen. Hoeft geen groot stuk te zijn, maar het kan wel.
Ik heb ook altijd chocola in huis. Als dit niet het geval is, ben ik in staat om naar de winkel te gaan om het te kopen. Ai ai ai
Ik heb veel zin om te bloggen voor Happy Ayla en ik hoop jullie te inspireren om van je huis een thuis te maken, welke stijl je ook hebt!

Liefs van Francisca

 

www.instagram.com/interior_by_fran

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.
totop