Contact

Samenwerken met HappyAyla
Met vele merken en bedrijven heb ik al toffe en mooie samenwerkingen gerealiseerd. Online adverteren is de laatste jaren flink gegroeid. Door artikelen schrijven op mijn website en Social Media breng ik jouw merk of bedrijf onder de aandacht bij de juiste doelgroep!

Het maken van mooie content, word ik heel erg blij van, laten we samen sparren! Deze merken gingen je al voor:
Smuldertextiel
Xenos
Coolblue
Ocksacosmetics
Riviera Maison
Kek wonen
Meubelpartners
Usi Maison
Baby moov
Joone luiers
Kokodama
Green life style store
Van asten baby store

Vragen omtrent samenwerkingen? Stel ze gerust via: info@HappyAyla.nl voor mijn Mediakit, prijzen, statistieken of andere vragen ik help je graag.

Instagram workshops of spreker op jouw event
Ik geef Instagram workshops op locatie aan beginners of gevorderde ik leer alle basis kennis die je in huis moet hebben om succes vol te starten met Instagram! Voor de gevorderde alle apps die je kan gebruiken om Instagram heen en je statistieken uitlezen.

Spreken op events voor groepen mensen over Instagram ik vertel jullie hoeveel impact je kan maken als je Instagram juist inzet. Ook kan ik je mijn kant van het verhaal vertellen over influencer marketing. Hoe werkt dit nou toch?

Post of producten opsturen?
Yay, ik houd van echte post! Pakketjes, kaartjes of andere items wat thuis gestuurd wordt. Zeker van bedrijven of merken die ik nog niet ken! Houd er rekening mee dat het opsturen van je product geen verzekerde plek heeft op mijn blog of feed. Maar een story is op zijn plaats! Producten mogen opgestuurd worden naar:
Happy Ayla
Poortwachter 41
1531TZ Wormer

Ik kijk er naar uit!


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and Terms of Service apply.

    totop