About Me

Mag je ik je even voorstellen; Happy Ayla heet mijn blog.

Ik ben Ayla Zasburg. Dertig jaar oud. Most of the time, happy! Woonachtig in Wormer, Noord-Holland.

Zeventien jaar samen met mijn vriend Martijn. Waarvan we tien jaar samenwonend zijn. En sinds september 2019 zijn wij papa en mama geworden van ons prachtige dochter Anna. En niet te vergeten onze kat en poes: Snowie & Sunnie!

En sinds december 2016. Ons eerste echte grote mensen huis gekocht, yay! Ik heb dyslexie. Best spannend om te gaan bloggen. Zie je iets wat niet klopt. Vertel het me gerust! Hier lees je een artikel over mij, wat je totaal niet had verwacht!

Ik heb altijd al een passie voor interieur en veranderen gehad. Ik wilde vaak wisselen van verf of behang. Van mijn zakgeld kocht ik al interieur items bij de Blokker, Marskramer of Xenos. Toentertijd ging ik mee boodschappen doen met mijn moeder en dook snel andere winkels in. Ook spaarde ik mijn zakgeld bij elkaar voor een nieuw blik verf.

Nu mag ik lekker los gaan in ons huis. In ons eerdere appartement gebruikte we weinig kleur. Het appartement was ook niet al te groot. Dus alles was wit met een grijze muur. In dit huis is dat helemaal anders gegaan, daar neem ik je in mee.

Tegenwoordig als echte kersverse mama laat ik je ook mee kijken toffe webshops, kids items.

Shanne is een vaste blogster op HappyAyla ze neemt je vaak mee op pad voor diverse gezinsuitjes of verteld andere toffe tips je kan haar eigen Instagram pagina hier vinden.

Mijn stijl wil ik niet in een hokje stoppen. Maar.. als ik mijn stijl zou moeten omschrijven kies ik voor: Scandinavisch, industrieel, stoer, minimalistisch met een vleugje humor. Dit vind je ook zeker terug in mijn interieur.
Ik houd van eyecatchers!

totop