happy ayla

Vijf persoonlijke dingen van mij die je totaal niet had verwacht!?

Ik ga hier vijf dingen over mezelf vertellen die de meeste van jullie niet weten. Of misschien old-school mates en mensen uit me oude home town enzo die mee lezen, haha. Maar ik vertel over een paar sporten die ik beoefend heb dat je wellicht totaal niet had verwacht! En ook doe ik een persoonlijke boekje open over familie!

Okè het leek mij weleens leuk om hier een blog aan te wijden. Vaker als ik mensen spreek, huh heb jij dat gedaan?! Dont believe it, show me some pictures! Of – oh zit dat zo! Nou ik ga beginnen ik zal jullie niet langer in spanning houden. Hier vijf persoonlijke dingen wat je wellicht niet van mij had verwacht?

Ik ben benieuwd of jij dit al wist van mij 😉

1: Cheerleader!


Jap, ik heb een aantal jaren op cheerleaden gezeten. We trainde een a twee keer in de week met ons vaste team. En dit hebben we toch een aantal jaar volgehouden. In Den Helder werd er in het weekend basketbal wedstrijden gespeeld en in de pauzes / breaks gingen wij het veld op! We zijn zelfs met het team Nederlands kampioen geweest!

2: Gamer in Nederlands meisjes team!


Quilty, iam a diehard game girl. Samen met vijf andere meiden vormden wij een Nederlands meisjes team die het schiet spel CSGO speelde. Ook hiervoor trainde we wel twee a drie avonden per week. En gingen naar LAN-party’s om tegen andere teams te spelen!

happyayla gaming

3. Zo lang met elkaar!


Jaa ik ga echt al vijftien jaar met Martijn samen. Op mijn achttiende is het drie maanden uit geweest tussen ons. Allebei los gegaan en toch weer bij elkaar gekomen. We vullen elkaar goed aan waar nodig is. Martijn trekt me soms even terug aan het touwtje, need that. En in sommige gevallen geef ik Martijn juist dat duwtje!

happyayla
Captured at Noordwijk aan Zee on 11 Aug, 2019 by love by loes Wedding Photography

4. Mijn vader


Ik kriijg soms de vraag en je vader dan? Je ziet af en toe mijn moeder voorbij komen op instagram stories en schoonouders. Mijn vader nooit, dat klopt. Ik heb sinds mijn achttiende al geen contact meer met hem. Hij heeft toentertijd hele kwetsende dingen gezegd wat je niemand toewenst en nu ik zelf een kindje hebt kan ik er al helemaal NIET bij inkomen.

happyayla

5. Dyslexie, oke misschien deze toch wel?


Jap, ik heb dyslexie. Ik heb verschillende cursussen, bijlessen gevolgd. Jaren bijgespijkerd maar sommige taal fouten krijg je er gewoon niet uit bij me. Ook qua sinds opbouw en taaltechnisch klopt er vaak vast niets van. Ik zie het vaak ook gewoon niet. En ik ben zo vaak enthousiast dat ik het er gewoon uit knal in mijn stories of blog. Soms lees ik het over denk ik ohja, maar soms na 10 keer lezen zie ik nog de fout niet. Daarom was het in 2017 ook voor mij persoonlijk een enorme stap om te gaan bloggen! Net wat ik aangeef in de over mij pagina, geef het aan als je een foutje ziet. Graag zelfs 😉

Nog een leuk weetje va mij, ik heb een hobby snailmail gehad en postcrossing. Super leuk vond ik het over de hele wereld kaarten versturen en ontvangen. Toen ik naar Wormer ging verhuizen mee gestopt en nu heb ik voor zo’n 2k aan spullen liggen. (oeps)

happy ayla thailand

Hier dus wat persoonlijke dingen over mij, had jij sommige verwacht, welke totaal niet?

4 Comments

  1. Aylin

    Alleen het chearleaden wist ik niet, wat ben je toch een leuk een veelzijdig mens!

  2. Homebydebs

    Nope! Dat cheerleaden had ik niet verwacht. Dat gamen vind ik wel bij je passen. En al 15 jaar samen. Ik werd bijna 17 toen ik mijn “inmiddels” man leerde kennen. Nu 20 jaar samen. En dyslexie nooit opgevallen. Vast en zeker omdat ik er zelf ook last van heb. Leuk om te lezen Ayla. ?

totop