Badkamer van Ayla

Welkom in mijn badkamer!

Mijn droom een grote badkamer. Echt een wellnes gevoel, een wauw factor. Iets speciaals.
We moesten er wel een tijd over nadenken omdat het natuurlijk geen goedkope beslissing is.

 

Voor mijn vriend hoefde het niet zo.. maar hè het is hem toch geworden!

We hebben gesprekken gehad met het bedrijf wat het sanitair regelt van de standaard badkamers. Maar kwamen we er niet uit qua tegels en de wastafel was ook niet naar ons zin.
Dus besloten de badkamer totaal casco te laten opleveren! We zijn daarna bij verschillende zaken langs geweest. En hebben er uiteindelijk een gevonden
Die aan al ons wensen kon voldoen. Inloopdouche, bubbelbad, wastafel op maat met vierkante kommen. Antraciete wandtegel en zwarte vloertegel met glitter.

Via via een tegelzetter gevonden die zelf ook samenwerkt met een loodgieter. Zelf alle tegels en sanitair uitgezocht. En met de oplevering zou hij direct aan de slag kunnen.
Maar natuuuurlijk niet het bad was niet leverbaar. ‘Lees’ vijf, ja vijf! Maanden geleden al besteld. Twee weken later kon hij dan aan de slag. En het was een heel gedoe af en toe.
Want communicatie was zeker niet zijn sterkte punt hebben we ondervonden. Helaas hier en daar wat fouten gemaakt. Die hij gelukkig achteraf heeft opgelost.

Nu kunnen we al chillend in het bubbelbad hierop terug kijken. En elke keer als ik onder de douche sta. De badkamer in kijk besef ik nog niet helemaal. Ik sta in mijn eigen badkamer.

 

2 Comments

  1. Thamara

    En hij is zo prachtig!!

totop