Gastblog Jasmin: Eyecatchers spullen waar ik verliefd op werd!

Een huis kan eigenlijk niet zonder echte eyecatchers.

Ik heb drie eyecatchers in huis waar ik destijds verliefd op ben geworden en nog steeds heel blij mee ben.

 

 

De eerste eyecatcher is onze buffetkast. Deze kochten we een aantal jaar geleden en stond ook al in ons andere huis. Ik ben er nog steeds niet op uitgekeken.

Hij staat op een centrale plaats in de woonkamer en is misschien niet eens zo bijzonder, maar wel tijdloos en passend bij iedere interieurstijl. Dat vind ik er eigenlijk zo mooi aan.
Het is een groot ding in huis, maar gaat helemaal op in het interieur.

 

 

 

De tweede eyecatcher is toch wel mijn Franse, brocante ladder. Deze kochten we op een brocante markt. Ik zag hem staan en het was liefde op het eerste gezicht.

De kleur was top en omdat hij precies goed verweerd was (dus geen vies, oud ding maar wel echt gebruikt) viel mijn oog er direct op. En hij bestond ook nog eens uit twee delen dus ik had niet één maar twee ladders!

Deze MOEST mee haha! En wat was ik blij toen hij ook nog eens perfect in het gehele interieur paste. Ik heb al van veel mensen gehoord dat ze ‘jaloers’ waren op deze ladder.

Veel mensen hebben een ladder in huis, dat vind ik zelf ook leuk, maar ik wil hem net even iets anders dan anderen hebben. Deze ladder is uniek en daar houd ik van!

 

  

 

En als laatste eyecatcher kies ik toch voor onze industriële lamp. Deze liepen we tegen het lijf bij de Intratuin. Ik liep er in eerste instantie voorbij, maar mijn vriend zei: “Is dit niks voor bij ons?”

Ik keek er nog eens langer naar en dacht…JA je hebt gelijk! (Dat hoort hij graag). En wat ben ik er blij mee! Deze lamp geeft direct een stoere, beetje industriële look aan het huis. Ook deze past weer heel mooi in het geheel.

 

 

 

Voor mij zijn eyecatchers spullen waar je verliefd wordt. Deze doe je ook niet zomaar weg. En of het nou klein, groot, goedkoop of duur is…ieder interieur heeft een eyecatcher nodig! En wat voor een ander misschien een eyecatcher is…hoeft voor jou niet zo te zijn. Blijf bij jezelf! Haha wat een wijze woorden om mee af te sluiten.

2 Comments

  1. Die skull is echt super vet! Die staat ook nog steeds op mijn wishlist!

    • Hii!! Dank je ? Deze liep een keer tegen het lijf bij Intratuin en is uit de PTMD collectie. Ze hebben hier regelmatig toffe skulls, voor een leuk prijsje! Succes met je zoektocht en bedankt voor je compliment!

totop