baby meisjes kamer

5x Babykamer inspiratie en ideeën voor meisjes

Oeeeh of je bent zwanger, gefeliciteerd! Of alvast lekker wegdromen en inspiratie opdoen voor een meisjes babykamer. Het leukste wat er is, is een babykamer inrichten. Je kan lekker los gaan met je creatieve ideeën en kleuren of baby neutraal houden. Ieder geval een andere styling dan je normaal gesproken in huis doet. Hier vind je babykamer inspiratie voor een meisje!

Yay, hopeliik helpt deze blog je verder met inspiratie voor de babykamer. Krijg je helemaal geen meisje? Dan is het zeker een must om deze blog over inspiratie voor een jongen te lezen. Of weetje nog niet of wil je niet weten wat het word kan je lekker inspiratie opdoen en kleuren naar wens aanpassen.

1. Dream and play

Marijke heeft de kamer van haar dochter Lua onwijs leuk ingericht. Ze is dichtbij haar zelf gebleven zoals je goed kan terug zien in de keuzes. De mooie muur en het contrast met blauw is een mooie match. Ze laat goed zien hoe je het hemeltje op diverse manieren kan gebruiken. Voor een speelhoek of een bedje!

Babykamer van Marijke 1212

2. Subtiel light and jungle

In het mooie Brabant is het uber schattige kamertje van Odette te vinden. Huisje aan het spoor weet het heel leuk in te richten met mooie groen en goud tinten en een tintje roze. Ik houd erg van haar style tikkeltje jungle en subtiele kleur tinten, love it!

Huisje aan het spoor babykamer

3. White and color scandinavisch

Lindi kon heerlijk los gaan voor een mooie meisjes kamer voor Tilly. Want na twee prachtige zoons kregen deze stoere broers een zusje! Als basis heeft ze het rustig gehouden maar voor de aankleding heeft Lindi heerlijke vrolijke kleurtjes gebruikt. Het regenboog jurkje wat je ziet hangen maakte ze zelf. Je vind leuke kleertjes in haar eigen webshop.

baby kamer meisje
Inspiration meisje baby kamer

4. Pretty pink

Oeeehh en of een meisjes kamer. Anouk Dekker staat bekend om haar mooie witte interieur. En met haar dochters gaat ze helemaal los met roze. En het staat super tof en mooi samen met hout. Het kamertje van Milou is prachtig gestyled ronde vormen komen met elkaar en maken het tot een prachtig geheel. Gebruik van diverse materialen en stoffen maken het wit met roze spannend.

baby meisje anouukdekker
Milou haar baby kamertje

5. Green and pink mix

Wauw, Nik wordt tante! Jawel dit geweldig mooie slaapkamer voor een lief baby meisje is voor haar nichtje die nog geboren moet worden. Maar lieve _InteriorbyNik ontvangt haar nichtje straks graag voor logeer partijtjes! Nik heeft gekozen voor een mooie kleur groen zowel het bang als hemeltje. En dit in combinatie met roze is toch geweldig. Ik snap dat menig mens hier jaloers op is 😉

Interiorbynik baby meisje kamer
Interiorbynik babykamer meisje

Ik hoop dat je leuke babykamer inspiratie hebt opgedaan voor een slaapkamer voor een meisje. Als je iets hebt geïnspireerd deel het gerust, super leuk!

2 Comments

  1. Marijke Oudenhoven

    Leuk meisss?❤️?❤️

totop