babykamer inspiratie jongen

5x Babykamer inspiratie en ideeën voor jongens

Oh- boy je bent zwanger, gefeliciteerd! Of wilt lekker inspiratie opdoen voor de baby kamer voor jezelf of iemand anders voor een jongen. Dan ben je hier aan het goede adres. Want in deze blog laat ik je vijf babykamers zien waar je niet om heen kunt op Instagram!

Allereerst is natuurlijk niets leukers om te beginnen aan de ”nursey room”. Voor interieur gekkies is dit vaak een droom waar je lekker anders los kan gaan dan in het rest van het huis. Het is echt heel leuk om een baby kamer in te richten. Hier vind je babykamer inspiratie lees snel verder. Wil je inspiratie voor een meisjes babykamer opdoen lees dan deze blog!

1. NEUTRAAL BOHO

De mooie babykamer voor het zoontje van Sproetjeshuis die in verachting is van hun tweede wondertje. Ze heeft gekozen voor neutrale zachte tonen. Gecombineerd met mooie rotan accessoires brengt een warme boho sfeer erin. En het behang met printje zorgt er voordat het absoluut niet saai is!

Sproetjeshuis babykamer jongen

2. Scandi chique

De stoere maar zachte babykamer van Muaz is een plaatje. Hij is helemaal ingericht door Lifeofsy hoe we gewent zijn. En ze heeft de kamer helemaal heringericht heb ik uit betrouwbare bronnen vernomen, he Sinem;) Hij is chique met de mooie muurlatten wat ze gerecreëerd hebben. Maar ook stoer met de houten elementen die terug komen. En de gave neon naam maakt het helemaal af!

Lifeofsy boys room

3. Clean – Colour

Daph heeft al eens een baby kamer mogen inrichten van haar eerste zoontje. En nu mag mocht ze weer aan de slag voor lieve Sep. Natuurlijke kleuren materialen zien we bij Daph overal terug in huis. En zo ook in de babykamer ze heeft het stoer gemaakt door diverse tinten te gebruiken en net alsof er een scheur in de muur zit!

daphne boys room
Daph.de.laat Baby kamer jongen

4. Colour blow away

Wauw, als je van kleur en boho houd dan zeg je home_alalotje! De mooie kleurrijke kamer van Berend. En wat boft hij met zo’n gave stoere kamer. De combinatie van rotan en hout met mooie elementen uit de lucht komen hier samen. Het gave luchtschip en ballonnen zijn echte eyecatchers!

homealalotje jongens kamer
Jongens kamer van Home_alalotje

5. White & golden details

De echte kersverse mama Nina Anouk heeft een pracht kamertje gecreëerd voor lieve Lenn. Met alleen naar het plaatje van de babykamer te kijken is heet al zo herkenbaar dat Nina Anouk dit heeft gestyled. De serene rust die het uitstraalt mooi wit met de gouden details. Prachtig is het!

Ninaanouk babykamer jongen
Nina Anouk Babykamer Lenn

Zo dit waren de baby kamers voor de jongens. De inspiratie is gehaald van Instagram en je kan ze allemaal aanklikken en hun pagina’s bewonderen! Hopelijk heb jij je dosis babykamer inspiratie eruit gehaald!

totop