haco eetkamerstoelen

Thuis dineren top 5 trendy eetkamerstoelen

Het is altijd een uitdaging om juiste eetkamerstoelen te kopen. Ben je juist van het afwisselen of wil je juist gaan voor tijdloze stoelen. De keuze is lastig en het aanbod op internet erg groot. Ik zet 5 trendy eetkamerstoelen op een rijtje voor je. En noem gelijk wat handige tips die je mee kan nemen bij het aanschaffen van de eetkamerstoelen!

Elba eetkamerstoel
Grijze eetkamerstoel

1. Grijze trendy eetkamerstoelen

Deze mooie grijze stoel past perfect onder een eettafel met een wat lagere poot. Omdat hij geen armleuning heeft kan je hem gemakkelijk aanschuiven. Hij heeft een gaaf patroon in het zitvlak en heeft een handige handgreep in de rug. Hij heeft stoere poten wat helemaal van nu is!

hacu kyan eetkamerstoe
Roestbruine eetkamerstoel

2. Roestbruine cognac kleur

Je ziet het overal de warme roest tinten in je interieur. Het straal geborgenheid uit en vooral warmte. Deze stoel heeft ook veel zitcomfort door de brede rugleuning kan je er heerlijk lang in vertoeven. Thuis lang tafelen is een must in deze corona tijd.

Daan eetkamerstoel
Eetkamerstoel Daan

3. Eetkamerstoelen met de naam Daan

Deze is wel zeker een van de favorieten hier. Omdat Daan totaal anders is dan een doorgaande stoel. Hij heeft een wat diepere zitkuil en zachte pof vlakken. Maar zit stevig genoeg voor een goede eetkamerstoel.

Roy haco stoel
Eetkamerstoel Roy

4. Stoel Roy okergeel met ribstof

Okergeel en rib stof is wel de trend van het moment. De ribstof zagen we vorig jaar al veel maar komt dit jaar zeker veel terug. Gecombineerd met een staal maakt het weer een stoere uitstraling. Deze eetkamerstoel zit heerlijk zacht!

Meggy eettafelstoell
Meggy eetkamerstoel

5. Eetkamerstoelen Meggy lichtgrijs

Je moet er van houden dat zeker. Eetkamerstoelen op wieltjes de een houd ervan en de ander vind het maar irritant. Hoor je net tot de ‘houd ervan groep’ dan ben je zeker aan het goede adres want deze stoel is mega trendy. Heerlijk zachte stof in het lichtgrijs wat je vrijwel in ieder interieur kwijt kan!

Zoek je er ook nog een leuke eettafel bij dan kan ik je ook helpen met tips en tricks uit deze blog!

totop