hordeur aankopen

5 redenen om een hordeur aan te schaffen!

De zomer staat voor de (hor) deur. En daarop kunnen we uiteraard niet wachten! Maar niets is zo irritant aan vliegjes, beestjes in huis. Of nog meer irritatie punten die je hebt als je het raam of deur open hebt staan. Ik zal 5 redenen meenemen om je te helpen om een keuze te maken in je aankoop voor een hordeur.

Plissé hordeur

Horen zijn ideaal voor in en om het huis. Naast horren voor ramen heb je uiteraard een hoordeur die kan je gebruiken voor een gewone deur of een schuifpui is ook mogelijk. En wat ook super easy is het kan vaak samen met de meeste raamdecoratie. Lees hier de voordelen:

 1. Frisse lucht in de slaapkamer
  Hoe relaxt is het als je de deur of raam open kan hebben in de zomer. Het koelt in de avond af en je wilt frisse lucht in de kamer hebben zonder dat muggen binnen komen!


 2. Geen irritante muggen in huis
  Hoe vreselijk irritant zijn muggen in huis. Vooral je slaapkamer. Je wilt gaan slapen, eigenlijk al te laat en dan…. zitten er muggen in de slaapkamer. Je bent zo weer een halfuur verder voordat je die krengen eindelijk dood hebt. Heerlijk rustig dus!


 3. Een hordeur is kindveilig
  Oudere hordeuren zijn niet echt kindveilig. Eerder kon een hoordeur bijvoorbeeld met dichtslaan makkelijk een vinger er tussen krijgen. Of kon een kind de hordeur zelfs niet open krijgen. Soms wel handig natuurlijk;) Nu is er meer keuze en innovatie geweest je hebt nu een hoor die oprolt of plissé bijvoorbeeld!


 4. Ze vallen niet op en netjes afwerkt
  Een hordeur is echt niet zo lelijk meer als vroeger. Vroeger hadden we van die grote flappen in de keukendeur hangen. Maar tegenwoordig is het een stuk moderner. Je hebt allerlei manieren om ze of weg te werken als je ze niet gebruikt bijvoorbeeld om op te rollen in een cassette aan het raam. Of een inzet hoor wat straks in het raam zit. Geen houtje touwtje werk.


 5. Heel veel keus uit hordeuren
  En niet heel onbelangrijk. Je hebt super veel keus. Ik heb ze op een rijtje gezet voor je:
  – Hor voor een schuifpui
  – Plisse hordeur
  – Dubbele Plisse hordeur
dubbele plisse hordeur

Dit vaak maatwerk en helemaal afgestemd op jouw deur thuis. Dit kan tegenwoordig makkelijk online!

totop