raamdecoratie keuken

De beste raamdecoratie voor in jouw huis

Het is soms een hele klus te bedenken wat leuk voor de ramen zou staan in de woonkamer of in andere kamers in huis. De keuze voor raamdecoratie is helemaal niet zo eenvoudig, want het hangt er altijd, en altijd in het zicht. Toch willen graag zo nu en dan een beetje privacy, en het is ook fijn als je zelf kunt bepalen hoeveel licht naar binnen valt.

Met jaloezieën heb je dit allemaal zelf in de hand, en deze vorm van raamdecoratie is ook nog voor ieder budget verkrijgbaar. En ben je bang dat er geen raamdecoratie te vinden is voor jouw ramen met afwijkende maten? Houten jaloezieën op maat zouden dan weleens de oplossing kunnen zijn die jij zoekt.

raamdecoratie keuken

Soorten raamdecoratie

Bij de zoektocht zul je er al snel achter komen dat er ontelbare mogelijkheden zijn. Bedenk daarom goed wat precies de functie moet zijn. Wil je dat je raamdecoratie verduisterend werkt, of is het slechts bedoeld voor een beetje meer privacy? Voor verduistering kun je gaan voor verduisterende gordijnen of voor een verduisterend rolgordijn. Dit kan prachtig staan in de slaapkamer en zorgt voor een extra gezellige sfeer. Het nadeel aan deze soorten raamdecoratie is wel dat er maar twee standen zijn: open of dicht. Bij jaloezieën heb je dit nadeel niet. Met jaloezieën kun je zelf de keuze maken of en hoeveel licht binnen komt door de stand van de lamellen te veranderen. Ga voor wat meer privacy in de woonkamer, of doe de jaloezieën overdag helemaal of half open: je hebt het zelf in de hand. Als je tips wilt voor een baby kamer qua raamdecoratie kijk je er weer anders tegen aan.

raamdecoratie badkamer

Op maat gemaakte jaloezieën

Over het algemeen zijn de maten in nieuwbouwhuizen voor ramen en deuren redelijk hetzelfde. Maar ook bij nieuwbouwhuizen zijn er uitzondering, en bij oudere huizen is de kans zelf groot dat je ramen geen standaardmaten hebben. Wat voor maten je ramen ook hebben, voor jaloezieën is dit allemaal geen probleem. Bestel heel eenvoudig online jaloezieën op maat voor jouw ramen. Dat is niet alleen handig, je weet ook nog zeker dat de raamdecoratie tot aan de millimeter toe past. Dat ziet er stijlvol en verzorgd uit, en dat in iedere kamer in huis.

totop