Eyecatcher: Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.

Wie heeft de mooiste spiegel van het land?

Spiegels. Ja, lastige dingen vond ik het altijd.

Mijn zoektocht naar de juiste spiegel was lang. Toen we ons huis kochten heb ik er maar onderzoek naar gedaan. Want hé, wat is een huis zonder spiegel.

 

 

Als ik aan spiegels dacht, had ik daar een bepaald beeld bij. Bijvoorbeeld spiegels met een houten frame zoals bij oma thuis. Of vroeger in mijn eigen kamer, zo’n rechthoekige plak spiegel tegen mijn kleding kast aan, volgeplakt met stickers van idolen. Daar stond ik te playbacken op mijn favo song en gaf er kusjes tegenaan. Herkenbaar?  Nou, zo’n spiegel dus.Die komt er hier in ieder geval niet in, haha. Ik zocht stad en land af voor een spiegel, ik ben echt in mega veel winkels geweest. Maar geen enkele spiegel vond ik mooi, of ze waren super duur. Wat is er nou moeilijk aan  een spiegel? Ik wil er één die modern, strak en betaalbaar is!

In de badkamer hebben we een op maat gemaakte spiegel. Met led en verlichting van muur tot muur. Helemaal naar wens.

 

 

Maar in de toilet beneden vond ik het maar lastig. Mijn vriend vroeg waarom een spiegel daar? Om een goede reden. Als ik op visite ben bij iemand en mijn handen was, wil ik altijd even in de spiegel kunnen kijken.
Zit je haar goed, make up, eten tussen je tanden? Je kent het wel, toch? 

Omdat ik de juiste spiegel in de winkels maar niet kon vinden, ging ik het internet afstruinen. Ik kwam op Usi Maison  terecht. Een website met een enorme selectie spiegels, Tiffany lampen en andere woonaccessoires. De website is handig in categorieën ingedeeld. Barok, Modern, klassiek, hout, goud en ga zo maar door. Mijn muis ging gelijk al naar modern natuurlijk. Wat een walhallah van spiegels.

 

 

 

Als je tegen het zelfde probleem aan loopt als ik, Ben je hier aan het goede adres! Uiteindelijk ben ik bij de catogorie Deknudt spiegels uitgekomen, en heb ik gevonden waar ik al zo lang naar op zoek was.

Zie hier het resultaat. En de spiegels hebben een mooie prijs. Niet heel goedkoop, maar ook niet te prijzig. Precies wat ik in mijn hoofd had om aan een spiegel uit te geven!

Misschien laat ik hem wel in onze badkamer staan. Of toch in de toilet…. gewoon lekker afwisselen.

 

  

 

Wat vinden jullie van spiegels? Was het ook zo’n zoektocht of viel je gelijk als een blok voor een?

 

Ik zou zeggen neem zeker een kijkje op de website van:

www.usimaison.com

Want wellicht zit jou droom spiegel erbij!

 

9 Comments

 1. Violet

  Beautiful mirror. Love the simple elegance and how timeless they are!

 2. Ik heb zelf een spiegel bij Usi Maison besteld voor mijn badkamer en ben zeer tevreden. De spiegel is van zeer hoge kwaliteit, en ik vond het fantastisch dat de eigenaar de spiegel zelf kwam brengen. Zeker aan te raden!

 3. Irene

  Prachtige spiegel! Op de site van Usi Maison heb ik al veel mooie dingen gezien!

 4. Irene

  Zeker een mooie spiegel! Op de site van Usi Maison heb ik al veel mooie dingen gezien!

 5. Irene

  Mooi hoor! Op de site van Usi Maison heb ik al veel mooie dingen gezien!

 6. Prachtig! Ik ben ook fan van zie. Heb er een prachtige olifant van

totop