Francisca: Xooon woonwinkel

Xooon woonwinkel

Dit keer het thema woonwinkels in de buurt. Ai ai ai, dit was best een lastige, want in de buurt van Oldenzaal zijn helaas niet veel superleuke eigentijdse interieurwinkels. Xooon is er zo’n een, ik vertel jullie daar meer over!

 

Daarvoor ga ik toch echt naar het midden en westen van het land, al valt het in de praktijk nog niet mee om regelmatig een dagje te plannen (ivm nogal druk leventje met zoonlief, baby op komst en werken). Ja, ik moet bekennen dat ik veel van mijn aankopen online doe. Hoezee voor internet en webshops!!!

 

Toch moest ik denken aan een winkel die mij een blij gevoel geeft als ik er binnen stap: Xooon. Als ik er naar binnen loop, dan heb ik direct een licht en open gevoel. Ondanks dat er geen ramen in de winkel zijn. Het pand is namelijk onderdeel van een grote woonboulevard. Er is veel ruimte in de winkel, waardoor de boel niet op je afkomt, zelfs met mijn dikke buik (ruim 35 weken op dit moment) kan ik makkelijk overal langs en bij.

Het vriendelijke personeel is behulpzaam, maar is zeker niet opdringerig. Zo prettig en er heerst een ongedwongen sfeer. Hier staat of valt het voor mij als HSP mee.

De mooie gevarieerde collectie van Xooon bestaat uit banken, kasten, stoelen, tafels, woonaccessoires en verlichting.

Regelmatig wisselt de collectie en op dit moment zie je veel licht hout, luchtige pootjes, Scandinavisch design, stof en leer in de winkel. Geen zware meubelen dus en daar word ik heel blij van nu we al flink van een aantal zonnige dagen hebben mogen genieten!

 

Neem ook een kijkje op de webshop, je ziet er veel hout, witte accessoires met hier en daar een vleugje kleur.

Kortom: mooie spullen voor een betaalbare prijs! Www.xooon.nl

Kleibultweg 48

7575 BV Oldenzaal

 

Groetjes, Francisca!

www.instagram.com/interior_by_fran

totop