Creastone vuur element!

Crea stone!

De naam zegt het al. Creatief met steen. En hoe! Bram maakt hele mooie design ornamenten genaamd: Creastone.
De elementen water, vuur en aarde staan centraal.

 

Een eyecatcher in de tuin! Je hebt allerlei ornamenten voor in de tuin. Een simpele vuurkorf bijvoorbeeld, een vuurtafel. Maar de ‘bol vuur’ van creastone is wel uniek. Het werkt met bio ethanol. Je gooit er zoveel in wat nodig is een steekt hem aan. Wij hebben er direct een hele fles ingegooid! Wat een heel gaaf en mooi effect geeft. Wat ik er zelf  heel tof aan vind is dat het er ook gewoon onwijs mooi uitziet overdag. Het is niet alleen een vuur element voor s avonds, maar overdag is het al helemaal geen straf om naar te kijken. Het oog wilt ook wat! En dat ben je bij creastone aan het juiste adres!

Want zeg nou zelf het is een plaatje om te zien!

 

Upgraden of veranderen van het element.

Dat kan! Of je nou voor een bol vuur of water kiest. Je kan het upgraden, de losse elementen kan je direct bij bestellen. Of natuurlijk later toepassen! De bol kan ook gebruikt worden voor een design plantenbak!

Bol aarde en water                                          Bol water

 

Ook heeft creastone nog meer elementen. Zoals een drink waterbak voor vogels. Of een mooie mos plaat! En nog meer waterval creaties! Het staat prachtig en is tevens uniek.

Bram maakt alles zelf. Alles wat hij doet allemaal handwerk. Op zijn social-media kanalen neemt hij je mee hoe het proces verloopt. Heel tof om te zien!

 

Mijn ervaring met creastone vuurbol:
Toen de bol vuur eenmaal op zijn plek stond. Was nog een heel gedoe! Voor ons.. Bram had hem netjes ingepakt. Zodat we hem konden rollen naar zijn plek. Maar ohja, wij hebben een gietvloer! Niet heel verstandig, haha. Maar het is gelukt hoor buurman en buurman hebben hem op zijn plaats gekregen. (lees Martijn en ik).
Ik had direct al zin om hem aan te steken, haha. Hup fik erin! Maar ik heb netjes gewacht tot s avonds. En ik was een beetje voorzichtig met de hoeveelheid bio-ethanol. Je kent het zuinige Hollander die er niet een hele fles in wil gooien! Maar het vlammetje kwam zeker wel maar niet denderend. Bram even bericht. Die zei; Ayla je moet gewoon lekker een volle fles erin gooien! Dus het vuur even gedoofd en daarna de hele fles erin gegooid. En jaaaahoor. Een onwijs mooie vlam!  Ik ben en zeer tevreden over. Heel knus en dus geen vieze rook die er vanaf komt.
 
Conclusie vuurbol:
Hij is wat aan de prijs lieve mensen. MAAAR dan heb je ook wel wat! Het blijft ten alle tijden mooi. Het ziet er ook nog een prachtig uit. En dan heb je wel echt een design pronk stuk in je tuin staan! Ik zelf overweeg om een set te kopen om er ook een waterval van te kunnen maken! Hoe tof is dat <3
PS Snowie vind hem ook leuk <3
 
Wil jij ook zo’n mooie creastone?
Neem een kijkje op: www.creastone.nl
Of volg creastone op instagram: www.instagram.com/creastone_nl
Deze blog is samen werking geplaatst met Creastone!

8 Comments

  1. Wat super gaaf voor in je tuin! En lekker groot issie! Voor gezellige zomer avondjes. Echt een eye catcher.

  2. Anne kohnke

    Waaauw ik was al fan! Nu ga ik er echt voor 1 sparen! Gaaf gedaan ayla! En de foto s zijn echt prachtig!

  3. Wat is dat een leuke sfeermaker zeg voor in de tuin! Met waterval is ook zeker gezellig!

totop