Garderobekasten functioneel en stijlvol

Je kent het wel die grote garderobekasten in je slaapkamer of als je geluk hebt kan je hem in een andere kamer weg zetten. Een ding is zeker je hebt hem nodig en je kunt er niet omheen!

Garderobekasten magisch?


Vroegah, had ik al ding met garderobekasten hij was magisch. Waarom? Nou bij mijn oma thuis ja ja, mochten wij haar jurken eruit halen en aantrekken en oma haar garderobekast was enorm kan ik je vertellen. Of hij mooi was? Niet echt. Ik weetniet of jij dit ook herkent maar ik heb zelf een haat- liefde verhouding met garderobe kasten.

Ik neem je mee…


Daarom neem ik je mee naar de zoektocht naar een garderobekast die functioneel en stijlvol is. Een kast die wel gezien mag worden… een kast als je de kamer binnen loopt dat je zegt; Hè sexy kast waar ga je met de kamer heen? Dus dat… en niet geheel onbelangrijk het functionele gedeelte want de een is fan van een hanggedeelte voor kleding en de ander is fan van veel leg ruimte. Zie hier een paar kasten die er voor mij uitsprongen:


Stoere locker kast
ik beland ik op de website van karwei in hun assortiment garderobe kasten. Ze hebben een groot assortiment met verschillende stylen soorten en maten. Wat ik steeds vaker terug zie ik een stoere locker kast in dit geval van grenen hout. €419,00

Licht eiken kast
Deze kast is traditioneel in een mooi nieuw jasje met een toffe spiegel aan de voorkant en ziet er ook echt uit als een garderobekast. Prijs €269,00

Woood hang/leg kast
Ook deze stoere kleding kast scoort punten bij mij deze is super praktisch ingedeeld zoals je ziet een leg gedeelte en daarboven nog opberg ruimte en aan de zijkant veel gedeelte om kleding mooi netjes op te vouwen.

foto google

Wat is nou essentieel en waar let je op?
Waar ik op let is dat een hang en leg gedeelte van een garderobekast goed verdeeld is. Afhankelijk van de grote van je kast en kamer wat is praktisch? Als je niet zoveel ruimte hebt kan je beter een groter leg gedeelte nemen in je garderobekast zodat je natuurlijk meer kwijt kan! En bijvoorbeeld een grote stang voor langere items in je kast voor vrouwen jurken en voor mannen bijvoorbeeld pakken.

Hier wat verschillende stijlvolle maar praktische garderobekasten op een rijtje! Wat is jouw favoriet? Laat het weten in een reactie!

Eerder schreef ik een artikel over relaxfauteuils lees je mee?
www.happyayla.nl/


totop