Velvet eetkamer stoelen: By crea

Mooie tijdloze velvet stoelen van By Crea. Een Zweeds merk wat onwijs goed aan de weg timmert. Wat is er zo aantrekkelijk aan deze stoelen?

Gemakkelijk te personaliseren
Ze zien er allereerst natuurlijk super mooi uit de groene velvet stoelen. Het design is strak en mooi afgewerkt. Het mooie is dat je alles van de stoel kan samen stellen een eigen kleur geven! Dit gaat simpel online: Je kiest de stoel of barkruk of nachtkastje uit die je graag wilt bestellen en rechts in beeld verschijnen er verschillende opties tevoorschijn. Voor de makkelijkheid nemen we de Selle chair die ik heb gekozen:
1. De kleur stof of leer kan je zelf kiezen
2. De arm leuning- afwerking
3. Het frame kleur

Op onze vloer
De groene velvet stoelen zijn erg zwaar de kwaliteit is daarom subliem we gaan het aankijken met onze gietvloer. We bestellen natuurlijk de beschermhoezen voor de stoelen bij scratch no more om krassen tegen te gaan!

Een rustige basis en balans
Ik houd van een rustige basis in huis. En wat een mooi geheel oogt het met deze velvet stoelen. Ze zijn charmant, stoer maar toch de rustige touch die ik zoek in een thuis!

by crea

assortiment by crea
By crea heeft niet alleen de groene velvet stoelen. Eerder vertelde ik al dat je meerdere items kan samenstellen. Hun assortiment bestaat uit:
Barkrukken leer- stof
Stoelen leer- stof
Nachtkastjes

Neem een kijkje op hun website: By crea

Deze blog is in samenwerking geschreven met By crea

totop