lees mijn favoriete baby webshops top 5 van dit moment!

Okè het is niet echt een top 5 want nummer 5 is echt net zo top als 1, snapje. Maar ik ben natuurlijk helemaal ondergedompeld tegenwoordig in de baby winkels en webshops en er is echt zoveeeeel leuks. Tijd om mijn favorieten met jullie te delen van dit moment!

Om te beginnen zijn dit baby webshops die op dit moment eruit vind springen waar ik zulke toffe dingen gezien heb of al in huis heb! Die ik graaag met jullie wil delen. Hereee we go!

Nummer 1: Ukje.nl


Wel grappig om te weten dat ik Ukje al langer kende voor het hele mama wezen in mijn hoofd en leven kwam. Ik ben zelf natuurlijk online marketeer van beroep en kwam Ukje.nl tegen al een aantal keer bij een bijeenkomst tegen voor online marketeers. Toen dacht ik al wel wat een onwijs tof idee! En nu ik ze weer tegen op Instagram. Nu wel voor het mommy to be leventje! Ukje maakt dus onwijs te gekken hoezen voor bestaande merken zoals maxicosi’s, Stokke stoelen, Cybex, Boxkleden maar wat boven al zo leuk is dat het contact laagdrempelig is. Ze laten hun zelf veel zien en een kijkje achter de schermen! Ik ben fan!

Nummer 2: Mrs. Multitask


Mega uniek en mooie producten maakt ze. Ik was met mijn vriendin Aylin naar creatief life en kwam mrs. multitask tegen op de beurs. En ik was opslag verliefd op haar creaties. Vooral wally valt erg in de smaak. Maar ook de mooi mobiele hangers met wolkjes of toch het hartje met naam erop? Ofnee, de ballonnen, hahah ik houd van haar creaties! Ook de panter print kussen is hier een favoriet. Cant choose….. wat jij? Echt een van mijn favoriete baby webshops.

Nummer 3: Donebydeer


Oooohh. Ik glij bijna van mijn bureau stoel onder het typen door, oeps haha. Done by deer ik houd serieus van dit merk. En de botanische sfeer of hoe ze het zelf noemen tiny tropics lijn is uiteraard mijn favoriet. Hele mooie groene prints tot een baby nestje, hydrofiele doeken, speenkoorden, opbergbakken zo gek wat je niet kan bedenken hebben ze ik houd ervan. Maar ook de normale uitvoering van done by deer vind ik super schattig het girafje en olifant komen overal in terug. Je zal zeker vaker dit mooie merk terug zien in ons huis!

Nummer 4: R-Rebels


Via Instagram kwam ik bij R Rebels terecht ik was opslag verliefd op de stoere kinderkleding die ze verkopen. Heerlijke uitspraken of quotes op diversen kleding stukken. Maar de cuteness druipt er toch vanaf!? Hier zullen wat euro’s heen gaan, haha! Ennn uhmm de eerste bestelling is al binnen. Dit mag je niet missen ze hebben zo’n tof vaderdag tshirt oke ze is er nog niet maar toch ik kon dit niet voorbij laten gaan!

Nummer 5: Littlebee_nl


Zeker geen nummer vijf maar Little Bee is een nieuw dutch label wat gerund word door mijn lieve Instagram vriendin Fransica en haar moeder. Ik ben gelijk verliefd op de printjes en ze maken alles op maat. Zo bestelde ik een broekje met panter print en kwam op het idee ook een haarbandje erbij te willen. En dit was geen enkel probleem. Dus reuze benieuwd als dit binnenkort op de deurmat valt. Ze hebben uber mooie stoffen en echt een mooie prijs. Bestellen kan via pb op Instagram!

Ik zal vaker mijn favorieten delen qua baby webshops of winkels. Ik vind het belangrijk zowel aandacht te schenken aan ondernemers of shops die ik super tof vind! Wat is jou favoriete baby webshop op het moment? Let me know!

totop