Womboo draag shirt

Mijn vijf favoriete baby webshops op dit moment

Woehoe, het is weer tijd voor een nieuwe top vijf van mijn favoriete baby webshops van dit moment! Ik ben echt shop verslaafd als het gaat om onze lieve Anna. Maar ik krijg ook veel toegestuurd voor leuke samen werkingen of producten uit te testen natuurlijk. Ik ben altijd opzoek naar leuke nieuwe shops. En ik vind het leuk deze ook uit te lichten om jouw ook inspiratie te geven voor je kleine!

Hieronder vind je vijf favoriete baby webshops waar ik dit keer over vertel!

Womboo het draagshirt


Oeeehlala, Anna is echt een baby’tje die dicht tegen je aan wilt zijn. Lekker op je borst of op schoot. Maar tja, mama moet ook weleens wat doen. Nu zag ik Womboo op Instagram en kwamen in contact met elkaar en ze wilde me graag een draag shirt opsturen om uit te testen voor Anna. En she loves it en ik ook. Het shirt is lekker basic zwart ik houd ervan! En je figuur komt er ook nog eens mooi in uit. Simpel en veilig dragen doe je met een Womboo draagshirt en heeft totaal geen ingewikkelde knopen. Eerlijk is eerlijk ik heb een draagdoek maar die laat ik links liggen omdat ik het echt ingewikkeld vind en geen geduld voor heb. Als ik nu lekker thuis ben: pleur ik me BH uit gaat de Womboo aan met Anna erin. Als hij in de was zit mis ik hem al. Wil je hem ook? Snap ik shop hier je Womboo. Let op bestel wel een maatje groter dan je eigen maat.

Womboo draag shirt

JOONE luiers


Misschien is het je al opgevallen op Instagram. Ik heb een mooie samenwerking met Joone waar ik onwijs trots op ben. Ik mocht in eerste instantie de luiers een maand uitproberen voor Anna voordat ik een langdurige samenwerking zou aangaan. Want eerlijk ik niet zomaar op iets ja vooral voor een langdurige samenwerking. Maar direct was ik verkocht Joone luiers hebben niet alleen gave printjes, voelen eerlijk, nemen veel op. En heel erg belangrijk ze zijn mega schoon alles wat in de luiers zit zijn ze mega transparant over en alles kan je vinden op de website. En mega easy je kan kiezen voor een maand box en deze word lekker thuisbezorgd! Wil je ook eens Joone luiers uitproberen kijk hier even.

joone-luiers

HOUDT hoezen voor je tripptrapp newbornset


Ja onze Anne is een grote knoei kont tja welke baby niet toch? Kotsje hier, poepje daar en je wilt je mooie newborn set ook mooi houden. Nou dat is de specialiteit van Ilse van Houdt ze maakt de mooiste hoezen van de tofste stoffen. Van panterprint, ribstof of wat ik gekozen heb een velvet blauwe stof! Helemaal interieur proof. Wil je een mooie hoes bestellen Ilse maakt er graag een naar wens voor je. Je kan er een bestellen via een privè berichtje op haar Instagram.

tripptrapp hoes

Snoezy for special moments


Ik vind het nu al het woord van het jaar jouw ‘Snoezy’. Het bekt ook zo lekker en het beschrijft ook gelijk dat het meerdere functies en uitgaves heeft. Nou ik kan je vertellen dan kan je bij Snoezy goed terecht. Een Snoezy is een kussen naar wens in een vorm naar wens zo heb je ballonnen, vliegers, sterren maar ook keus uit een gewone sierkussen. Amanda de eigenaresse heeft wel meer dan 1000 verschillende kleuren in haar bestand, keuze stress! En mega origineel is dat je dus ook een Snoezy in een uitvoering kan laten maken in het geboorte kaartje van je kind of net als wij kozen voor een panter print met Anna haar naam voor op haar kamer! Wil je een Snoezy bestellen stuur Amanda dan een privé bericht op Instagram en volg haar natuurlijk voor inspiratie!

Snoezy ballon

Styled by sky


Hannah is de founder van Styled by sky de shop is vernoemd naar haar dochtertje en een baby’tje op komt! Ik volg haar al een tijdje op Instagram eigenlijk ben ik bij haar gekomen omdat ik op Instagram wat overgekocht had van iemand en dit kwam bij Hannah vandaar. Voor nu puilt Anna haar kleding kast uit maar ik weetje te vinden! Ik ben dol op de patroontjes die ze verkoopt en er zit regelmatig wisseling in zo heeft jouw baby altijd iets unieks aan. Ben je nieuwsgierig naar meer kijk even op haar website. Mijn favorieten zijn de panter print en de sterren print voor in een bedje!

Styledbysky

Zo dit was mijn top vijf van mijn favoriete baby webshops om dit moment. Erg leuk om jullie ook kennis te laten maken met mooie producten en unieke shops. Wil jij ook samenwerken met Happy Ayla kijken even op deze pagina houdt er wel rekening mee dat als je wat opstuurt naar mij ik daar dankbaar voor ben maar niet alles gegarandeerd uitlicht op mijn blog. Heb jij nog een leuke tip vertel het me in de reacties!

Heb je mijn vorige shop tips gemist, kijk hier!

totop