Relaxfauteuil zoektocht online!

Hmmm relaxen in de woonkamer? Heb jij een relaxfauteuil of plof je liever op de bank, ik ben nieuwsgierig en ging op onderzoek uit. We zijn ons een beetje aan het oriënteren voor een nieuwe bank en vriendlief wilt dolgraag een relaxfauteuil erbij! Als je wilt voeden of wilt knuffelen straks met de kleine wil je toch wel in een relaxfauteuil terecht komen!

Waar let je op?
Maar waar let je op bij het kopen van een relaxfauteuil? Online is natuurlijk lastiger dan dat je er direct erop kan zitten. Maar goed zo komen we een heel eind want zeg nou zelf bij een interieur freak is oogsnoep – mooiheid toch het belangrijkste!

Ik was rustig het internet en Instagram aan het afgaan en kwam deze relaxfauteuils tegen van Montel tegen.

Wat vind ik belangrijk bij een stoel?
Ik vind het belangrijk dat je niet in een gat gaat zitten bij een relaxfauteuil of een te breed of robuuste stoel hebt. Hij moet een soort off elegant zijn, zoals mwah, ghehe. Als ik op de website kijk zie je al een duidelijk verschil tussen gewone fauteuils of de relax varianten deze hebben toch meer opties.

En deze past perfect ook bij het design van by crea eettafel stoelen!

Bij een andere meubelzaak profijt wonen kwam ik deze relaxfauteuils tegen. Dit model stoel kom je vaak tegen als het over relaxfauteuils gaat. Deze uitvoering vind ik in ons interieur wat minder mooi, al is deze wel helemaal verstelbaar.

En als laatste zijn het wel meer gewone fauteuils dan echte relaxfauteuils deze zijn te vinden bij meubelpartners. Ze zijn wel echt stoer en van deze tijd. Ze spelen ook in met de materialen die hot zijn at the moment!

Een lastige keuze nog!
Hmmm.. als je het ons vraagt is het nog best een lastige keuze voor wat voor soort relaxfauteuil we gaan. Ik vind die van montel wonen echt het mooiste! Scandinavisch design met mooi afgewerkt hout!

Wat voor soort stoel vind jij het mooist?

totop