Gastblog Francisca: Hangstoel als eyecatcher!

Me time…

Eén van de eyecatchers in ons huis is mijn hangstoel in de woonkamer… liefde hiervoor!

Het stond al jaren hoog op mijn wishlist en toen wij 1,5 jaar geleden verhuisden naar onze woning in Oldenzaal, hadden we er de ruimte voor en kreeg ik hem van mijn hubby!

Sindsdien zijn we verliefd, mijn hangstoel en ik!

 

 

 

  

 

Ik koos voor de HK Living hangstoel in de kleur Rotan bruin. Deze vond ik het beste passen in mijn Scandinavische interieur met natuurlijke accenten.

Mijn zoon Stan (3 jaar) vond de eerste maanden dat het een leuke schommel was en naam vaak een flinke aanloop om er dan in te springen en te gaan!! Daar was de muur uiteraard minder blij mee en wij ook.
Na enige sturing en opvoeding en wat verf op de muur, ging het goed.

 

Qua stevigheid krijgt de stoel een dikke 10 want hij wordt sinds kort weleens gebruikt als klimrek, mijn acrobatische zoon hangt er dan ondersteboven in!

Zit ik vaak in mijn hangstoel? Ja, elke dag! Met een kussentje in de rug (en als je helemaal in Relax stand wil: voeten op de poef) zit de hangstoel nog lekkerder dan op de bank (en wij hebben een bank die go-dde-lijk zit!).
En het klinkt wat schaapachtig, maar het voelt heel ‘geborgen’ als je erin zit. Heel beschermd of zoiets. Ideaal voor de wintermaanden! Ik ben er zelfs een keer in in slaap gevallen cheese.
Daar zat ik dan onder m’n vachtje van merinoswol… Beetje wiegen, dan kun je me echt wegdragen!

 

  

 

 

Voor mij staat de hangstoel voor Me-time. Vaak lees ik er een tijdschrift in, met een grote kop thee erbij. Dan kom ik helemaal tot rust. Of ik pak een lekker XXL kleed erbij en kijk dan tv.
En ik zit vaak in de stoel met mijn zoontje om hem een boekje voor te lezen. Qua gewicht past dit makkelijk, want de stoel kan tot 100 kilo dragen!

De hangstoel is ook makkelijk te stylen: wissel de kussens of doe er een mooi plaid in en je creëert zo een heel andere look! Zo past de stoel in elk interieur, welke stijl je ook hebt!

Hij hoort echt bij ons interieur nu en ik zou niet meer zonder willen!

 

 

Wil je meer zien van Francisca zien?

Neem een kijkje op haar instagram.

 

www.instagram.com/interior_by_fran

totop