Blog: Francisca Marshmallowswing!

Marshmallows Swing in plaats van hangstoel!

De gave schommel hing nog maar net en dat liet mijn zoon van 4 jaar zich geen twee keer zeggen!

Ik haalde de hangstoel van zijn haak en hing de Marshmallow Swing eraan. Handig, want zo hoef ik geen extra haak in het plafond te maken. Als mijn zoon wil schommelen dan wisselen we gewoon!

 

De Swing past goed in het interieur met zijn frisse groene kleur Summer Lime. Het is een mooie eyecatcher in een vrolijke zoete kleur. Door zijn eenvoud en zijn strakke lijnen modern, door zijn kleur opvallend.

Anders dan een andere schommel, heeft de Marshmallow Swing een zacht kussen, voor uren schommelplezier. Zo zacht als een Marshmallow! Lekker hangend zweven, liggend chillen, hard zittend schommelen, staan, zittend een filmpje kijken, zelfs als een acrobaat op de kop!

Kijkend naar mijn zoon, komt het kind in mij naar boven en wil ik zelf ook wel graag een schommeltje wagen! Helaas is de schommel voor kinderen van 4 tot 16 jaar en kan hij tot 70 kilo dragen. Dat is voor mij op dit moment (nu 15 weken zwanger) geen optie meer haha.

Qua veiligheid zit het helemaal snor, met zijn zwarte stevige touwenset kan hij vele kilo’s dragen. Daarnaast is de Marshmallow Swing makkelijk in lengte te verstellen. Zo heb je altijd een goede en veilige hoogte, afgesteld op de lengte van jouw kind. Ik vind het bijvoorbeeld belangrijk dat mijn zoon goed met zijn voeten bij de grond kan.

De schommel is geschikt zowel voor buiten als voor binnen. In de winter kan ik hem binnen hangen en in de zomer krijgt hij zeker buiten een plekje onder onze overkapping! Hij kan tegen een beetje regen, dus je hoeft hem niet gelijk bij elk buitje naar binnen te halen.

 

Ik kan zeggen: de Marshmallow Swing is hier zeker een succes!! Nog steeds kan mijn zoon er geen genoeg van krijgen!

 

Ze zijn te koop op de website van www.purple-frog.nl

Je scoort deze leukerds voor maar 49,95!

Als dit nou geen leuk sint of kerst cadeautje is!

 

Kijk voor meer artikelen op de website of bekijk hun super leuke feed op instagram!

totop