Zwanger! 15 weken wordt het een jongen of meisje wat denk jij?

Mijn eerste weken zwangerschap. Veelal is de vraag hoe ik me voel nou, eigenlijk prima om een beetje kokhalzen en vermoeidheid na. Het hoort bij de zwangerschap zeggen ze hè. En wat zal het zijn een jongen of meisje?

Iets in je hoofd?
Of het een voordeel of nadeel is geen idee dat wij er ‘pas’ achter kwamen na 5 weken dat ik zwanger was. Pas na de test je raad het al vast ook iets psychisch? Werd ik met de weken als maar weeïg misselijk en dat gevoel blijft constant aanhouden tot dag van vandaag. In week 6 tot 14 was ik echt onwijs moe maar er moet gewoon werkt worden dus even rustig aan doen zat er niet in. Vooral omdat ik ook belangrijke opdrachten te doen had voor mijn bedrijf.

Nu zijn we alweer in week 15. Of vandaag 15+2 haha ik snapte dat nooit hè die + dagen maar now i get it! Tja die dagen zijn ook best belangrijk… ik bedoel gister was ik 15+1 en toen was mijn baby de grootte van een appel nu is het vast een appel met een steel eraan! Hele mijlpaal zijn die dagen wel 😉 😉

Grappig, al die vooroordelen die je ziet bij zwangere vrouwen of hun buik aaien als ze staan te wachten ergens of babbelen tegen je eigen buik dat begrijp je pas als je zelf zwanger bent. Eerder dacht ik altijd dat zwangere vrouwen een beetje ‘koekoek’ waren. Trust me, ben ik ook wel. Vind het trouwens wel ideaal ik vergeet wat gooi het allemaal op: Ah ja m’n zwangerschap. Ik laat een scheet: Ah ja was de baby, zou ik noooooit doen! Ik houd ervan… iemand zegt gewoon dat je mooi bent als je dik bent, man dat is wel aardig hoor! Of je buik gewoon niet hoeven inhouden, love it!

Vandaag dus 15 weken noem ik het maar even. En serieus ik heb nog niets nada gekocht voor de baby. Wel al super schattige gender neutrale pakjes gekregen en speeltjes. Wel voor mezelf trouwens wel ik pas mijn spijker broeken dus niet meer, afgelopen weekend stond in de inloopkast: Nahhhh hoe kan dat nou, hoe kan dat nou….ik pas er niet in! Mijn vriend: Tja hoe kan dat nou, haha! Dus mijzelf getrakteerd op een echt mommy jeans en ik moet zeggen zit perfect lekker zo’n hoge band. Sinds vorige week had ik echt zo BAM uit het niets een buik voor mijn gevoel. Was wel echt grappig!

Jongen of meisje?
En nu best spannend Martijn en ik willen weten wat het word! Een jongen of een meisje. Mijn gevoel zegt een jongen maar goed morgen zien we het al. Morgen hebben we een pret echo bij dr papa in Amsterdam! Wat denken jullie?

6 Comments

  1. @gewoonkarin

    Ik denk een meisje. Geen idee waarom haha

  2. I think it’s a Boy!!

totop