Luxe zitzak van Sack it!

Klinkt lekker ofniet, een luxe zitzak? En ik kan je vertellen dat is het ook. Ik was al langer opzoek naar een comfortabele zitzak voor in de slaapkamer. Ook straks vanwege de baby. Waar ga je lekker de fles geven?

Your ass is important
De zitzakken van Sack it zien er niet alleen mooi uit maar zit ook super lekker. Wat ik heb me laten vertellen dat je hem even ‘in moet zitten’ voordat je echt lekker weg zakt. Hij moet even naar je billen gaan staan! 😉 Maar hier merken we daar eigenlijk weinig van want ik vind dat je er al lekker goed in weg kan zakken. We hebben gekozen voor een neutrale kleur: Cobana sand melange. Dit is de grijze versie met bruine stiksels wat de uitstraling ook een beetje stoer aan doet ogen. Maar je zult je verbazen hoeveel kleuren je kan kiezen!

Not only for human!
Niet alleen wij maar de katten hebben de luxe zitzak van Sack it ook al gevonden. Ik geef ze geen ongelijk. Bij de luxe zitzak hebben we een mooie poef gekozen met een tray erbij zodat hij functioneert als voetensteun of zelfs al tafel!

Voor binnen en buiten.
En wat al helemaal mooi meegenomen is je kan de zitzak en poef en tray ook gewoon lekker mee naar buiten nemen! Hij is zowel indoor als outdoor te gebruiken. Hij is zelfs waterafstotend en uv- beschermen hoe luxe wil je het hebben! Eigenlijk geen omkijken naar dus. De zitzak is echt bedoeld om mee te leven hij is dus goed slijtvast. En natuurlijk een functioneel design het is geen vormloze zitzak maar hij heeft een lekker zit comfort.

Onderhoud
Reinigen is ook super simpel met een vochtige doek maak je de zitzak zo schoon of spoel hem af met water van ongeveer 40 graden. Hij kan niet in de wasmachine.

Ik zeg een multifunctionele luxe zitzak. Ik ben er echt helemaal weg van!

Deze blog is geschreven in samenwerking met Sack it.

totop