Urban jungle aan de muur – desenio posters

Urban jungle aan de muur – Desenio
Oké ik was al van plan ons slaapkamer een make-over te geven. Ander kleurtje op de muur en een ander vullend iets maar wat?

 

Onze ixxi heb ik het huis uit gebonjourd (lees verkocht op marktplaats) en ik wilde iets nieuws. En mega toevallig stuurde desenio mij een e-mail of ik een samenwerking aan wilde gaan! Hoopppa kwam als geroepen. Nu moest er ook nog vaart achter. Jullie weten dat ik verven oh-zo-leuk vind (not) haha, maar goed. Kleur uitgekozen, we kozen voor de kleur kiezel; zelfde kleur als de vloer beneden! Voor the perfect insta feed! Haha, nee wilde gewoon wat meer rust in huis en eenheid.

 
Ik mocht een aantal poster en lijsten uitzoeken bij Desenio een hele leuke en moeilijke klus want ik vind zo veel mooi! Mijn vriend spiekte natuurlijk mee en waren er al snel uit dat we voor gouden lijsten zouden gaan normaal kozen we voor zwarte lijsten maar dit steekt erg mooi af bij de grijze muur. De posters zelf blijven natuurlijk wel wat in de groene hoek. Ik vind het concept van Desenio heel tof. Je hebt verschillende sets waar je uit kan kiezen die al samen gestyled zijn. Maar ik heb er voor gekozen om zelf een samenstelling te maken omdat ik direct verliefd was op de tijger poster! Hoe vet is die, mega blij mee! Wel even puzzelen wat een beetje bij elkaar past ook qua lengtes en al helemaal met ophangen haha. Maar het is gelukt!
 
Je kan allerlei formaten en kleuren en soorten kiezen maar als je het uitzoekt matcht het altijd perfect en dat is zeker de kracht van Desenio!
Posters en lijsten van DESENIO! Met mijn code “HAPPYAYLA” krijg je 25% korting op posters, t/m 21 januari * Volg @desenio voor meer inspiratie! *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

2 Comments

  1. Ik ben helemaal dol op je urban jungle!
    Ik denk dat een nieuwe hype gaat worden.

    Groetjes,
    Eline van Sukhi.nl

totop