Wereldkaarten trend!

Een nieuwe interieur trend wat je de laatste tijd veel voorbij ziet komen zijn de wereldkaarten.

Of nou ja, nieuw terug van weggeweest! Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Er is voor elk interieur wel een geschikte wereldkaart te vinden. Daarnaast kan je natuurlijk lekker wegdromen over je volgende bestemming. Ik heb weer een wereldkaart in huis gehaald. Lijkt het jou ook tof om weer zo’n kaart in huis te hebben? Lees dan mee en ik show jouw de laatste trends!

 

 

De verschillende materialen.
Een wereldkaart kan op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan canvas doek, hout, poster, glas of  aluminium. Elk van deze materialen heeft natuurlijk zijn eigen uitstraling. Ik ging voor een wereldkaart op aluminium omdat ik van strak houd  en industrieel. Geeft een stoere twist! Maar glas past ook in dit rijtje goed thuis. Ga je voor hout ga je meer de landelijke kant op maar kan ook weer een tof staan in een modern interieur. Kortom voor ieder interieur is er een wereldkaart te vinden wat perfect tot zijn recht komt.

Unieke wereld kaarten

Naast verschillende materialen zijn er natuurlijk ook veel soorten waaruit je kan kiezen. De historische wereld kaart doet het de laatste tijd erg goed deze heeft een unieke vintage uitstraling. Of een design wereldkaart zoals wij hebben gekozen met strakke lijnen. Ook kan je voor stippen gaan of zelfs waterverf vlekken Geografische wereld kaarten zoals het origineel laten we maar zeggen blijven het natuurlijk ook goed doen. Daar kan je alle landen een hoofdsteden goed op zien. Heb ik niet nodig jo, heb vroeger echt wel mijn topo- geleerd!

 

Grote wereld kaarten

Een opvallende muurdecoratie als je echt een eyecatcher wilt is een groot formaat natuurlijk prachtig. Er is zelfs foto behang van wereldkaarten waar je je complete muur mee kan vullen! Een complete muur klinkt vast heavy maar als je dit in een rustige toon houd bijvoorbeeld zwart en wit is dit super gaaf!

En is zoveel keuze in soorten wereldkaarten maar waar ik helemaal fan van ben is een foto op aluminium deze zie je tegenwoordig ook veel in woonbladen en interieur-programma’s terug komen. Perfecte manier op je huis een persoonlijk tintje te geven. Je kunt persoonlijke foto’s afdrukken en die erop doen met een magneet.

 

Wat voor wereldkaart past bij jouw stijl?

1 Comments

  1. Wat een supermooie kaarten!
    Ik weet dat dat een trend is, maar deze springen er wel uit!

    Groetjes,
    Eline van Sukhi.nl

Over deze site

Hi, welkom op mijn blog HappyAyla. Ik deel hier mijn passie voor interieur en deel speciaal voor jouw tips over lifestyle en #momlife! Ik woon met mijn vriend Martijn en dochter Anna. Ook hebben we twee katten Snowie & Sunnie! Ik hoop je te inspireren veel lees plezier, liefs Ayla!

totop