Scratch no more: Geen krassen op je vloer meer!

Krassen op je vloer, ergernis nummer een als je het mij vraagt en vooral pijnlijk al je net een nieuwe vloer hebt liggen, wees dat voor! Wij hebben zelf een gietvloer die gevoelig is maar ook bij andere vloeren kan ik me voorstellen dat je deze gewoon net zo gelikt wilt laten. Zoals op het begin dat je de vloer in huis hebt liggen. Wij zelf hebben direct bij scratch no more speciale opzet stukjes gekocht voor onder stoelen ideaal! In ons oude huis hadden we vilt onder alle stoelen wat telkens los liet. Maar daar hebben we nu dus geen last meer van!

Deze blog over scratch no more zit eigenlijk wel heel erg leuk in elkaar vind ik zelf. Ik ben mega blij met de producten die scratch no more aanbied. Wij hebben al een paar keer besteld aangezien we hier wel eens van stoelen wisselen, haha. En ik wist niet dat scratch no more Instagram had. En geregeld kreeg ik vragen waar wij de mega handige soft dopjes vandaan hadden onder onze stoelen en die verwees ik uiteraard allemaal door naar scratch no more. Tot dat vorige maand scratch no more mij zelf een berichtje stuurde op Instagram van: Hè wat onwijs leuk en bedankt voor je aanbeveling we hebben al vaker klanten via jou binnen gekregen! Super leuk om te horen natuurlijk.

Over scratch no more:

Scratch no more maakt unieke niet krassende bescherm dopjes voor onder je stoel. I know, want wij hebben ze er alweer ander halfjaar onder zitten. Dit is zo handig je haalt of de bestaande dopjes van die stoelen af en schroeft of slaat de dopjes van scratch no more erin. En tadà je hebt geen krassende irritante viltjes meer. Viltjes hebben wij ook een tijd gehad maar het vervelende daarvan is dat ze telkens loslieten en dat we soms een paar keer per dag de viltjes er weer onder moesten plakken. En daarom na een tijdje gegoogeld te hebben op hen website terecht gekomen.

Hoe werkt dat dan?

Het systeem is eenvoudig je bevestigd eenmaal het basis deel. Als je een onderdeel wilt vervangen om welke reden dan ook kun je het basis systeem gewoon erin laten en alleen een nieuw beschermvoetje erin doen, kosten besparend dus! De beschermdoppen van scratch no more gaan ongeveer  twee jaar mee. Of  het nu gaat om parketvloer, PVC, gietvloeren in welke ruimte dan ook de pootjes krassen niet, ook niet in combinatie met zand. De bescherm dopjes zijn ook nog eens geluid dempend wat mega handig is dat je niet telkens met schuiven een hele irritante piep hoort. Geen vervelend geluid dus met het aanschuiven van je stoelen.

Gebruiksvriendelijk en simpel!

De website zelf werkt heel gebruiksvriendelijk je kiest bijvoorbeeld of je een harde vloer hebt. Dan krijg je de keuze uit verschillende stoel opties of je poten hebt, of een glij stoel hebt (klinkt lekker fout) of een bureaustoel daarna klik je verder en krijg je een aantal resultaten waar je uit kan kiezen wat word aanbevolen voor jou soort stoel. Moeite kost het dus niet je moet alleen even meten welk formaat je nodig hebt. Ook als je er zelf niet uitkomt en een foto instuurt van jou stoel kijken ze samen met je mee naar een gepast passend artikel.

Mijn conclusie is dat ik er onwijs blij mee ben en het echt iedereen kan aanraden als je langer met je vloer wilt doen en de irritante viltjes zat bent.

Via de website bestel je gemakkelijk met met de code: SNM50011571  krijg je 5% korting!

Of neem een kijkje op het Instagram account: www.instagram.com/scratchnomore

 

 

4 Comments

  1. Wat een leuke tips!

    Groetjes,
    Eline van Sukhi.nl

  2. Bedankt voor je handige tips, ik heb een hekel aan krassen! Top 🙂

totop