Qibbel veilig voorzitje

Veilig voorzitje voor op de fiets van Qibbel Air

Voor het eerst fietsen met Anna! Tjee, wat een mijlpalen het eerste jaar met je kindje. Wij gingen opzoek naar een veilig voorzitje voor op de fiets. En mochten het zitje van Qibbel Air ontvangen om deze uit te testen! Hij is niet alleen licht in gewicht maar heeft ook een mooi design en boven al het is een veilig voor zitje!

Qibbel voorzitje
Eerste keer fietsen!

Voor het eerst op de fiets

Ik vind het echt mega spannend om te gaan fietsen met Anna voorop. Het is natuurlijk meer het idee. Dan dat er daadwerkelijk iets gaat gebeuren. Evenals je gaat fietsen met 5 flessen wijn, ook spannend toch? ­čśë Maar het is ook meer zo dat de veiligheid in het verkeer vaak bij iemand anders ligt dan jezelf. En je wilt het best voor je kind het de meest veilige comfortabele oplossing als op de fiets. Hier gingen wij dus voor het eerst op de fiets.

Speeltjes voor op de fiets
Speeltjes bij het voorzitje

Over Qibbel Air veilig voorzitje

Even over het zitje zelf! Qibbel Air heeft al een achterzitje, vorig jaar heeft Qibbel Air zelfs een baby innovation award gewonnen! Dat zegt natuurlijk al wat over het merk. Het veilige voor zitje is gemaakt van mesh, een zacht lichtgewicht materiaal. Dit maakt sturen super easy terwijl Anna voorop zit en dit voel je ook echt in de smooth-heid in de bochten. Omdat veiligheid boven alles staat en dat het allerbelangrijkste is voldoet Qibbel natuurlijk aan alle Europese normen.

Wanneer mag je met je kindje voor het eerst fietsen

Er word geadviseerd om te wachten tot 9 maanden. Dat is de leeftijd dat je kindje vaak goed zelfstandig kan zitten. Daarvoor kunnen ze vaak zitten maar met een stootje liggen ze snel om. En na de 9 maanden hebben ze meer weerstand om terug te veren. Het voor zitje van Qibbel Air is van 9 maanden tot 3 jaar (tot 15 kg).

Qibbel

Wij zijn om, veilig voorzitje van Qibbel it is!

Wij zijn zeer tevreden met het veilige voor zitje van Qibbel Air. Ik zelf heb als gastouder gewerkt en heb ervaring met een ander merk wat ik absoluut niet zou kiezen. Mijn knie├źn kwamen telkens tegen het stoeltje aan. En sturen ging zwaar vooral in de bochten. Maar dat is bij dit lichtgewicht fiets stoeltje totaal niet van pas.

Ook de montage van de Qibbel Air ging super makkelijk. Je kon hem zo uit de doos halen en op je fiets zetten, De gordels, riempjes en voetensteunen zijn super easy aan te passen en gaan met die banaan! Aan ongeduldige mama’s hebben ze gedacht!

Vet handig en leuk accessoires voor de Qibbel Air

Een windscherm is eigenlijk een must have in Nederland! Je kind zit voorop de fiets en vangt dus veel wind en of regen. Dat is natuurlijk helemaal niet fijn. Maar daar heeft Qibbel aan gedacht ze hebben een heel mooi design windscherm! En waar Anna al direct fan van is is de toy bar die Qibbel heeft voor bij het voor zitje, geniaal toch?!

totop