loungeset hout

Welke loungeset past bij jou?

Is jouw terras of balkon nog wat kaal? Dan kan een loungeset de ideale oplossing bieden. Zo kun je niet alleen heerlijk van het zonnetje genieten, maar het ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit en je kunt er gezellig met familie of vrienden borrelen of een hapje eten. Maar hoe weet je nu welke loungeset bij jou past? Daarom hier een aantal tips.

Relaxen in de zon

Loungesets zijn er in allerlei soorten en maten. Wil je vooral comfortabel loungen en heerlijk van de zon genieten? Of rustig zitten en genieten van een kopje koffie of een koud drankje? Dan is de normale loungeset perfect voor jou. Je kunt hier niet alleen comfortabel genieten van de zon, maar ook gezellig bijkletsen met vrienden. Zo’n loungeset geeft je een heerlijk relaxt gevoel! Let bij de aanschaf van een loungeset goed op de afmetingen, kleur en het materiaal.

loungeset grijs

Genieten van een lekker hapje eten

Wanneer je niet alleen van de zon wilt genieten, maar ook van een diner, dan kun je het beste kiezen voor een lounge dining set. Een lounge dining set is eigenlijk een combinatie van een tuinset en een loungeset. Waar een normale loungeset vrij laag is, is een lounge dining set wat hoger zodat je ook aan een hoge tafel kunt zitten. Zo kun je niet alleen heerlijk loungen, maar ook gezellig eten met vrienden en familie. Eigenlijk is het dus een perfecte match van gemak en het lounge comfort. Let ook bij de aanschaf van een lounge dining set goed op de afmetingen, kleur en het materiaal.

loungeset zwart

Hoeveel ruimte heb je?

Een andere belangrijke vraag die je jezelf moet stellen, is hoeveel ruimte je beschikbaar hebt voor de loungeset. Zo is een lounge dining set vaak wel wat groter dan een normale loungeset en misschien heb je daar op je terras of balkon geen ruimte voor. Daarom is het belangrijk om goed de maten van je terras of balkon op te meten. Meet dan niet alleen het grondoppervlak op, maar ook de hoogte en schuine kanten wanneer die aanwezig zijn. Zo weet je precies wat er allemaal past. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat de loungeset groot genoeg moet zijn voor het aantal personen dat er gebruik van gaat maken, en dat je er genoeg ruimte omheen behoudt om te kunnen lopen.

2 Comments

  1. ik zag een longeset van hou op u pagina die wou ik graag bestellen maar kan site pagina vinden.gaat om de foto die gebruikt word voor de longeset

totop