Feestversiering een jaar

Hiep hiep hoera, Anna een jaar. Hoe hebben wij haar verjaardag gevierd?

In deze blog vertel ik alles over hoe wij Anna haar eerste verjaardag hebben gevierd. Welke taart was er, hoe zag de sweet-table eruit, welke traktaties had ze mee voor het dagverblijf en welke cadeautjes heeft ze gekregen. En uiteraard foto’s van de dag zelf. Wat hadden wij een geweldige dag, Anna heeft genoten en wij ook als papa en mama!

Als eerst deel ik mijn DIY met je!

Yes, deze heb ik zelf verzonnen ik zag op Pinterest een kartonnen éen met gekleurde crêpe papier. En ik dacht tof dat ga ik met foto’s maken! Zodoende, ik heb eerst uit een grote doos een 1 getekend en de foto’s erop geplakt ik ben echt super blij met het resultaat!

Cijfer een met fotos
Eigen DIY cijfer 1 met foto’s

Impressie feestversiering!

Veel komt van Aliexpres maar ook van Xenos en Partydeco. Veelal panter print, goud en groen. De tafelklem hebben we gekocht bij Leenbakker om de ballonnen te begeleiden. Hier wat impressie en sfeer foto’s!

Als traktatie en bedankje!

Hiervoor heb ik veel op Aliexpres besteld. Zoals de groene doosjes met thankyou erop. En de gepersonaliseerde munten die ik eraan heb gehangen ook, staat mega chique toch! Voor op het kinderdag verblijf had ik er een koekje en theezakje in gedaan van de kleine keuken en een bellenblaas besteld met foto op your surpise!

Voor de gasten die op Anna haar verjaardagsfeest hier kwamen kregen ze een bedank doosje mee naar huis met een chocolaatje erin en een bellenblaas.

Traktatiedoosjes

Sweet table op haar verjaardag!

Oeeehhh ik houd ervan. De taarten heb ik laten maken door een bakster uit de buurt evenals ze koekjes en cake magnums. De lolly’s door iemand via Insta. En de popcorn standaard is besteld via Aliexpres!

Compleet!

Wij hebben genoten van Anna haar eerste verjaardag ondanks Corona periode. We hebben haar verjaardag in shifts gevierd. Alsnog dankbaar dat dit kon. Hopelijk haal je hier leuke inspiratie uit!

totop