adventskalender2020

Dit zijn de leukste adventskalender 2020 van My muesli tot healty snoep en beauty!

Adventskalenders worden ieder jaar populairder. En stiekem vind ik dit heel erg leuk! Vroeger hadden wij een chocolade adventskalender thuis en that’s it. Ik houd van cadeautjes uitpakken voor mij perfect, elke dag aftellen tot kerst en elke dag een kleinigheidje, love it. Dit jaar zet ik een aantal toffe advent kalenders 2020 op een rijtje.

Katten adventskalender van Action vorig jaar

Vorig jaar kocht ik voor mijn vriend zijn verjaardag een bier adventkalender. Hij is op 1 december jarig dus dit kwam natuurlijk perfect uit. En mijn voor mijn moeder een rituals adventkalender die is eind November jarig. Dit jaar krijgt ze de adventkalender van 2020. En voor onze katten hebben we vorig jaar bij de action een adventkalender gescoord met kattensoepjes, hoe cute. En dit jaar ook wat anders leuks, hopelijk kan ik je inspireren om toffe adventskalenders 2020 te shoppen!

My Muesli adventskalender 2020

Oeehhh. Ik ben echt dol op my muesli ik koop het regelmatig en vind het heerlijk om mee te ontbijten. Anna smikkelt vaak mee met mijn ontbijt, lekker en gezond. Het is een feestje om deze adventskalender open te maken. Hij ziet er super mooi uit en er zitten veel diverse smaken in. Er zitten zelfs 11 exclusieve smaken in die normaal gesproken niet te koop zijn in de winkel maar speciaal voor ons te proeven zijn. Deze adventskalender heb ik gekregen van My mueli en speciaal voor mijn lezers heb ik ook een toffe korting zodat jij ook kan smikkelen. Nooit meer struggelen in december met je ontbijt. Shop je eigen kalender hier met een flinke korting minimaal 10 euro per kalender!

My Muesli Adventskalender 2020

De spa adventskalender

Laatste jaren kan je bij Action ook terecht voor leuke adventskalenders je moet er echter wel snel bij zijn want ze zijn erg gewild. Dit jaar hebben ze weer de Spa exclusief adventskalender en hij schijnt weer vol met leuke beauty en spa producten te zitten. Ik heb stiekem de eerste drie al open gemaakt om een beeld te geven wat je er allemaal in kan vinden. Je shopt hem in de winkel voor nog net geen 10 euro!

Spa adventskalender Action

Fruit funk adventskalender voor de kids

Krijgen de kids niet al genoeg snoep en lekkernijen in de feestmaand? No worries Fruitfunk heeft een adventskalender gemaakt die verantwoord is voor de kids. De keuze dit jaar is uit Paw petrol, Peppa pig of een unicorn. Welk zou jij kiezen? Wist je dat Fruitfunk vegan is, geen suiker toegevoegd en gewoon lekker fruit is! Nieuwsgierig geworden naar deze adventskalender? Snap ik je shopt hem hier voor een aantrekkelijk bedrag van €5,99. Of je kan hem winnen op Instagram!

Fruitfunk kalender

Kaarsen adventskalender

Oehhh bij de Action scoorde ik ook een adventskalender met geurkaarsjes erin. Elke dag een kaarsje branden tot kerst die ook nog eens lekker ruikt! Ik ben om ik heb de eerste eruit gehaald om te kijken wat het exact is en hij ruikt heerlijk ik scoorde deze kalender voor maar €2,99 super leuk! Ze staan straks super leuk om een gedekte tafel!

Geurkaarsen kalender van de Action

Easy toys adventskalender 2020

Voor de spannende avonden met je partner. Hoe leuk is deze adventskalender je kan 24 kleine of wat grotere cadeautjes verwachten omtrent intimiteit. De waarde van de adventskalender is best hoog dus ik ben reuze benieuwd wat hier nou in zit. Hij is wat aan de prijs maar hopelijk ook waard je shopt hem voor €119 nu bij bol voor €99!

Ik hoop dat je het leuk vond om over diverse adventskalenders te lezen!

totop