Aerofriyer princess

Heerlijke Thaise kip met cashew noten uit de Steam Aerofryer 182080.

Wie mij een beetje kent of langer volgt op Instagram. Ben ik net niet gek op standaard aardappels, vlees en groente. Ik sta graag een uitgebreide gezonde maaltijd te koken. Dat zie je veel terug in mijn stories op Instagram daar deel ik bijna elke avond een plaatje van onze maaltijd die avond. En soms hele recepten erbij!

Na een lange werkdag

Heb ik uiteraard geen zin om lang ik de keuken te staan. Soms gaat mijn keukenprins aan de slag maar vaak kook ik liever zelf. Ik houd ervan om te koken een stukje ontspanning voor mij. Nu hebben wij sinds kort een Steam Arofryer van Princess type 182080 en dit is echt een uitkomst. Vooral om een gezonde makkelijke lekkere maaltijd op tafel te zetten!

Thais recept uit de Steam Aerofryer 182080

En daar ben ik dol op, Thais eten. Wij zijn zelf ook in Thailand geweest en diverse kook cursussen gevolgd om de beste kip cashew op tafel te krijgen! Hier deel ik een recept was heel makkelijk te maken is en bijna alle ingrediënten kunnen hup gelijk erin!

Ingrediënten voor twee personen:
* 2 kipfilets
* Kip kruiden
* 1 rode punt paprika
* 3 bos uien
* 1 rode peper
* 3 eetlepels honing
* 3 eetlepels sojasaus
* 2 eetlepels ketjap manis
* 100 gram cashewnoten
* Peterselie (haat aan koriander)

Oke lets cook met de Aerofryer:

  1. Snij de kipfilets in blokjes van 2 cm
  2. Marineer de kipfilets met kip kruiden en laat intrekken
  3. Snijd de ui en paprika in kleine stukjes
  4. Hak de rode peper in kleine stukjes (ik haal de zaadlijst eruit)
  5. Doe de kipfilet, ui, paprika, rode peper in de Aerofryer 182080
  6. Doe nu lekker de honing, soja en ketjap erbij.
  7. Zet hem op 200 graden en hij hoeft maar 10 minuten aan!
  8. Voeg in de laatste 3 minuten de cashewnoten erbij
  9. Garneer met de verse kruiden en de bosui en serveer lekker met rijst!

Nu lekker smikkelen. Een heerlijk verse maaltijd die ook nog eens snel op tafel staat met dank aan de super snelle Aerofryer 182080 van Princess!

Deel je het even als je het recept hebt uitgeprobeerd?

totop