Schakelmateriaal

Design schakelmateriaal overbodig of wil het oog ook wat?

Schakel materiaal in huis. Niet het allereerste waar je aan denkt bij het kopen van een nieuw of ander huis. Bij een nieuwbouw project word er vaak wel naar gevraagd wij hebben toen het schakelmateriaal standaard laten opleveren. Maar later vervangen door smart- design schakelmateriaal. En hier heel erg blij mee maar is het een overbodige luxe?

Wij vinden het aanzicht belangrijk. Maar op het begin dat we het huis kochten hadden we een andere dingen waar het geld heen ging op dat moment. Maar nu hebben we bijna alles in huis aangepast met touch schakelmateriaal het werkt echt top. Verder zie je nog meer mooie design schakelaars voorbij komen om inspiratie op te doen in een verdere stap naar jouw keuze toe. Om het eventueel direct aan te passen of later in je nieuwe huis!

Touch schakelmateriaal

Dit hebben wij nu bijna door het hele huis heen. En werkt echt top, met een aanraking gaat het licht aan. Ook heb je dimbare schakelaars hiervan dat werkt hetzelfde je raakt het vlak langer aan dan gaat het licht feller. En als hij voluit staat en het licht wilt dimmen dan houd je hem weer langer in met je vinger en word het licht minder. Werkt perfect hier!

toutch schakelmateriaal

Design schakelaars in kleur

Je kan ook je schakelmateriaal tegenwoordig en mooie design kleuren kopen. En diverse vormen Aylin – Okermint heeft in haar huis gekozen voor diverse kleuren die een spel al spelen in haar desbetreffende ruimte. Zo koos zij voor schakelmateriaal wat dus degelijk mag opvallen maar een eenheid word met de ruimte.

Mooi schakelmateriaal

Zwart schakelmateriaal

Amer – Bijamberthuis heeft direct gekozen om mooi zwart en strak schakelmateriaal te gebruiken in hun nieuwbouw woning. Het ziet er fantastisch uit. Ze heeft dit gekozen om haar donkere muren omdat het minder opvalt. En juist vind ze het erg belangrijk om de details te letten in een nieuwbouw woning omdat al die ‘kleine’ dingen toch je interieur beïnvloeden. Als je van zwart houd kijk vooral deze blog over badkamertrends!

Zwart schakel materiaal

Hopelijk in deze blog wat meer duidelijkheid gekregen over schakelmateriaal en wat de mogelijkheden en keuzes er zijn!

totop