design radiator

Design radiator daar ga je geen spijt van krijgen!

Een design radiator is een optimale warmtebron. Het oog wilt natuurlijk ook wat. En vaak hangt een radiator toch in het zicht en kijk je er dus vaak tegen aan. Waarom zou je een design radiator kopen? Lees hier in mijn blog nog meer doorslaggevende voordelen waarom je ervoor zou kiezen!

Een verticale design radiator in huis

Wij in huis hebben een verticale design radiator in de badkamer. Dit hebben we gekozen omdat we een praktische oplossing zochten voor een radiator te plaatsen. We hadden geen andere goede plek om een radiator te plaatsen. Dus kwam adviseur waar we de badkamer kochten met deze mooie oplossing. En je hangt eigenlijk niet snel wat aan de muur dus in plaats van een leeg vlak kijk je nu tegen iets moois aan. Onze radiator is heel donk grijs met een lichte glitter erin! Als je opzoekt ben naar badkamer trends kan je deze blog lezen.

verticale design radiator

Een andere tip

Dat is dat als je de radiator onder het raam plaatst zal de koelere lucht uit de raamopening opwarmen voordat het de kamer binnenkomt en dit is een natuurlijke convectie zoals dit heet. Waarbij de stijgende warme lucht van de verwarming wordt ontmoet door de koude lucht door het raam. Dus vroeger was dit een win situatie maar tegenwoordig met dubbel glas heeft dit minder invloed maar alsnog kan je het toepassen!

Een bestaande radiator omtoveren tot design radiator

Een andere oplossing is een radiator die je al hebt omtoveren tot een design radiator. Dit kan door een plaat voor eromheen te kopen dit kan een mooie oplossing zijn. En natuurlijk meer budget proof. Deze kan je koppen van Sentimo. Je kiest hier de formaten die je nodig hebt en deze word thuisbezorgd. Het bevestigen is ook super makkelijk je klikt het letterlijk eromheen. Dit hebben wij in de kamer van Anna gedaan omdat je hier echt op kijkt als je de kamer inloopt. En ons budget met de verhuizing was op dus een mooie oplossing voor later. Zo heb je toch een perfecte oplossing! Hier een foto van Sevim van 4living_

Foto: 4living_

Dus als je goede mooie oplossing zoekt voor een design radiator kan je kiezen uit diverse oplossingen!

totop