zomercollectie 2021 kids

De veelbelovende zomercollectie 2021 voor onze kids staat online!

Oeh, het is officieel lente. De zomertijd is ingegaan. Dus het is shoppen geblazen. De veelbelovende zomercollectie 2021 staat online in de meeste shops dus dat is super fijn. We gaan lekker naar de zomer mode kijken. Wat is de trend deze zomer?

name it 2021

De zomer trend

Wat we veel gaan zien als ik bij Schattige baby kleertjes kijk zie ik veel mix and match. Dit is de website die natuurlijk allerlei merken onder een dak verkoopt en kan je slag slaan voor alle nieuwe collecties. Wat je veel ziet dat je van een merk veel kan combineren en matchende pakjes. Dus een losse lange broek, een korte broek met daarop een leuk shirt.

looxs collectie jurk
Looxs jurk 2021

Baby kleding of peuter kleren

Oehh het is lastig met Anna. Ze zit in maat 80/86 nu en van de zomer zal ze zeker wel maat 92 passen. Hier wat foto’s met maat 92 aan. Ze is nu iets ouder als anderhalf. Dus niet mega groot van stuk om je een beeld te geven. Er zijn diverse merken die natuurlijk wat kleiner of vallen of juist ruim. Hier vind je alle babykleding van dit moment. Op de website kan je voor alles terecht tot tienerkleding. Wel zo handig online winkelen in deze tijd. Dit panter jurkje is van het merk Looxs!

Veelbelovende zomercollectie 2021

Ik volg al veel merken op Instagram en het leuke is dat ze vaak een sneakpeak geven. Super leuk om te volgen en kijken wat je leuk vind. Ik zie veel natuurlijke en aarde tinten voorbij komen. Maar ook juist veel donkerblauw, Botanische prints komen sterk terug en uiteraard doen de dieren prints het altijd erg goed. Zo, voor dit seizoen ook weer. En ik houd ervan!

Koko noko tshirt en B.,nosy Jurk

Diverse merken mooie eenheid

Bij schattige baby kleertjes vind je allerlei merken onder een dak. Als je meer inspiratie op wilt doen kijk dan hier toen Anna nog echt klein was 😉 En dat is natuurlijk naast dat het super handig is ook mooi om te kijken wat bij elkaar past. Als je het in je winkelmandje stopt heb je al een mooi overzicht! Wij hebben dit keer gekozen voor het altijd mooie en betaalbare name it. Altijd weg van dit merk! Ook hebben we een leuk shirt van kokonoko en van B.Nosy zit er echt een parel van een stoere jurk tussen! Wat is jouw favoriete item uit de zomercollectie 2021?

totop