name it

Schattige babykleertjes nieuwe collectie en trends

Oeh je kent het wel. Het voor jaar komt eraan en de nieuwe collecties van kleding merken worden weer aangevuld en gelanceerd. Zo ook op schattige babykleertjes. Als je schattige babykleertjes volgt op Social Media weetje dat ze vaak een van de eerste zijn. Kijk je mee wat mijn favorieten zijn?

Voor iedereen is een trend weer anders natuurlijk. Kleding is erg smaakgevoelig maar ik probeer je mee te nemen in de huidige trends in kindermode. De website van schattige babykleertjes leent zich uitstekend hiervoor.

Allereerst de kleding lijn van Name It


Name it is sowieso een van mijn favoriete merken. Ze zijn stoer, betaalbaar en stijlvol met lef. Ze hebben toffe printjes wat helemaal inspeelt in de trend van nu. Je ziet vooral de panter print terug komen. Subtiel maar ook over een gehele romper of outfit. Name it valt goed op maat.

Hier een outfit van B.nosy

B.Nosy kan je echt herkennen aan hun kleurgebruik. Ik vind hun collectie er altijd mooi uitspringen. Heerlijk de vele kleurtjes bij kinderen. Vooral in de lente en zomer als ze lekker buiten spelen licht getinte kleur van de zon! Het mooie is van B.Nosy dat het altijd perfect met elkaar te combineren valt.

Koko Noko bij schattige babykleertjes

Mega leuk is merk is Koko Noko wat even de schijnwerpers verdiend. Een stoer merk wat staat voor kinderen die op ontdekkingsreis gaan. Het leven zelf! Ze staan voor spelen en lekker in de natuur dat is terug te zien in hun ontwerpen voor de lente en zomer collectie.

En natuurlijk: Like FLO kleding bij schattige babykleertjes

Dit merk is bijzonder het is nooit opgericht met een visie erachter. De kleding werd vooral gemaakt voor jongens, meisjes en ouders die kleding erg leuk vinden. Daarom is het ook zo populair. Laat een kind kleding kiezen en het word een bonte verzameling van kleuren natuurlijk! Je mixt en matcht lekker bij de kleding van FLO.

Benieuwd naar andere shops lees hier mijn vijf favoriete webshops van dit moment!

2 Comments

  1. Wat een stoere outfits! En ook echt een leuk idee om het zo te presenteren. Je geeft me inspiratie! x Josine

totop